2777
2789
عنوان

عکس بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد واضح نیست اما اونقدم گفتی داغون نیست ماسکای خونگی بزار روزی دوباربشور روبالشتیتو تمیزنگه دار توهفته دوباربشورش بخوربده صورتتو باروغن زیتون ماساژ بده خوب میشی

❤ عشق فقط یک کلام مادر علیه السلام  ❤                            

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6716491/کیا-حس-ششم-دارن?postId=195905884

یه عده اینجا دارن بر اساس حرفای این حس شیشمی برای زندگیشون تصمیم میگیرن. صفحه اول مچشو گرفتم ولی اصلا عین خیالشون نبود خواستید برید بخندید و همزمان دلتون براشون بسوزه 😕

اسی پوستت به این خوبی و سفیدی فقط یکم فرورفتگی داره

خو همون فرورفتگیه رواعصابمه

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
مسخره کردی؟

گذاشتم خو

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
پوستت فرورفتگی داره 

اره درمان داره؟

تو الان به این میگی داغون 😳🙄 این که خوبه که تازه دکترم بری عالی میشع

درمان داره ؟

امضات و دوص😌

اع😃🤎

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)