2777
2789
عنوان

کسی برای بار دوم طلاق گرفته ؟

1376 بازدید | 75 پست

من ۲۱ سالمه ۱۸ سالگی یه بار عقد کردم اخلاقمون جور نبود بعداز ۳ ماه جداشدم دختر بودم بعداز یه سال با شوهرم ازدواج کردم خیلییی دوسش داشتم 😢😭 ۱۵ سال ازم بزرگتر بود بابام راضی نبودش از اول ولی من موافقت کردم اونم قبول کرد 😥 

زندانه به من الکی گفته بودن جرم و حبسشو امروز فهمیدم به خاطر مواد گرفتنش معتاد هم هس 😢😭 

بهم گفتن سابقه دار هم بوده قبلا 😔 

خیلی دوسش دارم لامصبو اصلا پای همه چیش موندم وای دیگه قصدم طلاقه 😢 

میدونم با خودم کنار میام ولی با حرف مردم نه 😔😔

خب تو مرحله آشنایی چرا سریع عقد میکنین🤦🏻‍♀️

لااقل هرچیو می ترکونین گوگلو نترکونین من باهاش خاطره دارم💔 گوگل یار غارم بود پاره تنم بود.. هرچی نمیدونستم درجا زارت تو گوگل سرچ می کردم.. با من این کارو نکنید من جوونم آسیب میبینم میام شلوارتون و میکشم پایینا:(

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه رفته زندان؟

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

ای وای، سنی هم نداری

باز خدا رو شکر بچه نداری

چرا درست تحقیق نکردید؟ همش احساسی تصمیم گرفتید که 

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

بیخیال ازدواج چه خبره اینقدر عجله دارین شوهر کنین بدون منطق و فکر انگار تندیس طلا میدن یکم عاقلانه فکر کنید عجله نکنید تا همه چیز اون طرف رو نفهمیدید پا جلو نزارید

راه در جهان یکی است و آن راه راستی است

گور بابای حرف مردم

حرفشون یک سال هست دو سال هست اصن سه سال هست

ولی اونی که یک عمر بباید بسوزه و بسازه تویی نه اونا حرف مث باد توی هواست میاد و میره

و اینکه تو تنها دغدغه آدمای اطرافت نیستی بعد تو کلی موضوع دیگه پیدا میکنن و یادشون میره اصن چی به سر تو اومده.....

جدا شو و اگه خواستی دوباره ازدواج کنی سعی کن عاقلانه انتخاب کنی و حرف پدر مادرت رو هم گوش بدی اونا بیشتر از تو برای تو خوب میخوان.... و سعی کن عجله ای برای ازدواج نداشته باشی بذار ۲۵ به بالا ازدواج کنی 

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
۴۰ روزه لامصب خانوادش به من گفتن دوماه منم منتظر بودم تموم بشه بعدش خودش و خواهرش به شکم انداختن با ...

چندسال باید بمونه؟  

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده