2777
2789
عنوان

کسی برای بار دوم طلاق گرفته ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1376 بازدید | 75 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایی چقد بی معرفتین بخاطر چارسال حبس و دوکیلو مواد میخای جدا شی من تو شرایط بدتر از توام بودم بااینک شوهرم نبود ولی موندم 

🥀🖤E🖤🥀نگین ۷۰ سابقم😩کاربریم یه هفته دیگه باز میشه فلن بااین فعالم🖤😩

عزیزم گیریم تو ۴ سالم منتظرش موندی اومد بیرون اگه باز به اعتیادش ادامه بده یا مواد فروشی کنه میخوای چی کنی

تو این ۴ سال خودت میتونی کلی پیشرفت کنی

اصلا با احساست تصمیم نگیر ببین عقلت چی میگه

۴۰ روزه لامصب خانوادش به من گفتن دوماه منم منتظر بودم تموم بشه بعدش خودش و خواهرش به شکم انداختن با ...

اصلا با همچین خانواده دروغ گویی ادامه نده 

مردم چه پررو شدن ،پسر خلافکارشون غالب میکنن 

خدایی چقد بی معرفتین بخاطر چارسال حبس و دوکیلو مواد میخای جدا شی من تو شرایط بدتر از توام بودم بااین ...

بی معرفت شوهرش و خونوادش هستن ک ب این دختر دروغ گفتن تازه آقا اعتیاد هم داره بعد دقیقا چهار سال ب پای این آدم نشستن ارزش داره؟بعدش چی میشه با ی بچه جدا شه خوبه

شدی آرامش کل این زندگی👩‍👧
خدایی چقد بی معرفتین بخاطر چارسال حبس و دوکیلو مواد میخای جدا شی من تو شرایط بدتر از توام بودم بااین ...

خب عزیزم شما کنار میای واقعا مساله ی خیلی مهمیه

الان دو کیلو ازش گرفتن دو روز دیگه ازش ۱۰ کیلو میگیرن

الان اعتیادش شاید به خاطر تریاکه دو روز دیگه اعتیادش میشه شیشه

مگه آدم چقد زنده س که بخواد این همه سختی بکشه

خودش کار میکنه ؟ من که ن سواد دارم نه کار ولی بابام میگه غصه نخور بیا پیش خودم کار کن حوصلت سر نره

خوبه که بابات پشتته خدابرات نگهش داره

گرنگهدارمن آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.

من بودم طلاق میگرفتم با پول مهریه ام ادامه تحصیل میدادم یا یه شغلی برا خودم پیدا میکردم  و بهترینا رو برا خودم رقم میزدم وقتی که تو یهچیزی موفق بشی دهن مردم خود به خود بسته میشه 

کاربری سوممه:) من خاک خورده سایتم از 94اینجام من پشمای صاحبمم خودش از عجایب نی نی سایت ریخته
خب عزیزم شما کنار میای واقعا مساله ی خیلی مهمیه الان دو کیلو ازش گرفتن دو روز دیگه ازش ۱۰ کیلو میگی ...

میگه دوسش دارم خب 

بنظرم ادم یکیو واقا دوس داشته باشه انقد راحت ازش دس نمیکشه بازم هرکی ی نظری داره چی بگم

🥀🖤E🖤🥀نگین ۷۰ سابقم😩کاربریم یه هفته دیگه باز میشه فلن بااین فعالم🖤😩

ببین گلم بچه هم نداری ازش که بخوای دوباره ببینیش کلا فراموشش کن یه زندگی نو یساز مگه همه چی تو شوهره خودت رو پای خودت وایسا انشالله که یه بخت خوبم قسمتت میشه

کاربری سوممه:) من خاک خورده سایتم از 94اینجام من پشمای صاحبمم خودش از عجایب نی نی سایت ریخته
میگه دوسش دارم خب  بنظرم ادم یکیو واقا دوس داشته باشه انقد راحت ازش دس نمیکشه بازم هرکی ی نظری ...

دوست داشتن به چه قیمت

اگه اون آقا هم اینو دوست داشت اعتیادشو میزاشت کنار یا خلاف نمیکرد

دوست داشتن دو طرفه س که ارزش داره یه طرفه بدرد نمیخوره آخرش تباهیه

نمیدونم لامصب از همون اولش مهرش به دلم نشست اخلاقش هم بد نیس ولی ....  تحقیق هم کردیم از همسای ...

انقدر چیز میز بلدن میخورن آزمایش نشون نمیده ولی از من بهت نصیحت از روترحم وبچه بازی که اسمشو عشق گذاشتی نمون پای این آدم بعدا نه ازت تشکر میکنه نه قدر میدونه تازه وقیح تر میشه میبینه برات مهم نیست هرکاری دوس داره انجام میده بایه بچه مجبور به تحمل شرایط میشی همسنای تو هنوز ازدواج نکردن مگه چندسالته درس خوندن که دیگه هزینه زیادی نداره بشین درستو ادامه بده یه شغل کوچیک هم درکنارش واشته باش،شوهردوستم اینطوری بود به پاش موند الان بایه بچه دوباره شوهره افتاده زندان این دفعه با یه بچه آواره شده یه آدم‌پرروییه که نگو توفک‌وفامیل آبرو نذاشته واسشون،توالان طلاق بگیری خوبه یت بعدا بگن داماد فلانی معتاده ها،داماد فلانی زندانه ها خیلی راحت هرکی پرسید بگوگول خوردیم دیگه خلاف شرع که نکردی همین مردم اگه طلاق هم‌نگیری پس فردا میگن هیچ کس نمیگرفتش زن یه عملی قاچاقچی پیرمرد شده میسوزه ومیسازه این واقعیتشه،واینکه تا بیاد بیرون بخواد خودشو جمع وجور کنه تو این وضعیت اقتصادی چندین سال زمان میبره وهمیشه از زندگی وهمسن وسالات عقب هستی

خدایا مسافر