سلام بچه ها پسر من ۲ماهو نیمشه الان یه هفته س وقتی بلندش میکنیم اب دهنش میاد هی دستشم میبره سمت لثه هاش گاز میگیره
چند روزم هس خوابش خیلی بد شده شبا هی بیدار میشه هی الکی نق میزنه دیگه نمیدونیم چیکارکنیم میگم نکنه بخاطر دندوناشه؟؟ اینجا دیدم یه نفر گفته بود بچش از ۳ ماهگی دندون دراورد!! میشه انقد زود؟!
الان لثه هاش داره برای دندون جا باز میکنه پسر من ۶ماهگی اولین دندونش دراومد
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته
نگران نباش عادیه خیلی از بچه ها اینجورین به من میگفتن حتما ریه اش عفونت داره یا یه مشکلی داره که خدارو شکر آزمایش و دکتر بردم هیچی نبود و زود دندون درآورد
اوه اوه پس بگو، طفلکی حدس زدم بخاطر دندونشه ها اخه الان خیلی کوچیکه هنوز بلد نیس دندونی بگیره توی د ...
اره اینم ب خاطر همین اذیت میشد اتفاقا من شنیدم لثه گیر نباید بهشون بدی چون بیشتر تحریک میشه لثشون دیگه هر ثانیه باید درگیر باشه لثه. عیب نداره میگذره چند روز اینجوریه یواش یواش بهتر میشه
قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد