2777
2789

بچه هامن 5 سال نامزد بودم، شوهرم کوچیک بود، دو سالش سربازی بود، بعدش ک رف سرکار شب و روز کار کرد تا بالاخره طبقه بالا خونه پدرشوهرم اینارو درست کرد، حتی یه هزاری کمک شوهرم نکردن، الان انگار طلب کارن یجوری صحبت میکنن ک انگار خودشونن همه کار کردن ادعا دارن، حالا یه متن بگین بزارم وضعیت واسه شوهرم ن اینکه تیکه باشه، 😂

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏

مثن بفهمن ک اونا کمکمون  نکردن

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🥴

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...
ای ستون خونه ام دوستت دارم 😅 بنویس تک تک آجر های خونه ام به زحمات تو بنده 😂

😂😂😂😂😂

مثن بفهمن ک اونا کمکمون  نکردن

بفهمن چی میشه مگه؟ درگیر نشو درگیر بقیه... 

زندگیتو کن فقط همین ، شاد انرژی مثبت خوشال .

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

آهای اونایی که فکر می کنید کمکمون کردید ضر نزنید هیچ غلطی نکردید همش خودمون بودیم🥴

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...
بفهمن چی میشه مگه؟ درگیر نشو درگیر بقیه...  زندگیتو کن فقط همین ، شاد انرژی مثبت خوشال .

مگع میزارن میگن تا اون برادر شوهرم نامزد نکرده من باید پایین بمونم غذامون و همچی یکی باشه

آهای اونایی که فکر می کنید کمکمون کردید ضر نزنید هیچ غلطی نکردید همش خودمون بودیم🥴

اینطور ک خیلی ضایعس😂😂

مگع میزارن میگن تا اون برادر شوهرم نامزد نکرده من باید پایین بمونم غذامون و همچی یکی باشه

نکن این کار رو من دوسال غذام باهاشون یکی بود

خواستی تا بگم برات چجوری میشه زندگیت.

البته خونم باهاشون تو یه حیاط بودیم

الحمدلله مستقل شدم

شما که داری امضامو میخونی، لطفا برا کار پیدا کردن همسرم یه صلوات بفرست.
نکن این کار رو من دوسال غذام باهاشون یکی بود خواستی تا بگم برات چجوری میشه زندگیت. البته خونم باها ...

بهم بگو لطفا چی شد مگه؟ 

بهم بگو لطفا چی شد مگه؟ 

عزیزم از کجاش بگم بهتر تصور کنی

از دخالتشون تو چیدمان خونه

از اینکه نذاشتن گاز رو دربیارم

از اینکه بعد کای نیش یخچال رو درآوردم، البته فریزر رو نذاشتن

از اینکه  آشغالامو هم نگاه میکردن  ببینن چی خوردیم. از اینکه چون خرجمون با اونا بود و هر کی میومد پیشممیدوییدن میومدن پیشمون، دیگه کسی روش نمیشد بیاد

از اینکه غذای مورد علاقه ات رو نمیتونی به موقع بخوری، از اینکه اگر شوهرم مغتزه دار نبود و از بیرون فست فود نمیاورد بیشتر شبا گشنه میخوابیدم. از اینکه تو بچه داری دخالت میکنن، زمان برا خودت کم داری و .............

شما که داری امضامو میخونی، لطفا برا کار پیدا کردن همسرم یه صلوات بفرست.