2777
2789
عنوان

دعوا

98 بازدید | 17 پست

امروز قرار بود بیاییم مشهد شوهرم دیروز زنگ زد به مامانمم گفتم بیاد باهامون منم برداشتم گفتم دکتر میرم نمیخواد کسی باهامون بیاد اون اصرار منم گفتم نه بالاخره امد منو بلاک کرد و با هر خطی زنگ میزدم اونو هم بلاک میکرد نزدیکای ۱۰ اومد ناراحت منم حسابی دلم پر بود زدم زیر گریه ...بعد از دوش اومدن ازش چاقو خواستم در حموم رو هم بستم اومد ازم گرفت به نظرتون در مورد مامانش و بقیه مبحث کار درستی کردم یانه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه از شما بوده چرا بدون مشورت میخواستی مامانتو همراه کنی با خودتون؟در صورتی که شوهرت علاقه داشته ...

من گفتم دوتایی چون دکتر زنان میخوام برم اون بدون هماهنگی میگه مامانشم بیاد

اشتباه از شما بوده چرا بدون مشورت میخواستی مامانتو همراه کنی با خودتون؟در صورتی که شوهرت علاقه داشته ...

برعکس فهمیدی فک کنم    اینارو باید به شوهرش بگی  😂🤣

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..
مشکل نیست که با کسی بحث میکنم یا ناراحام اونجا میگم اون خودشو ناراحت میکنه و قهر 

اون خودشو ناراحت می‌کنه و قهر می‌کنه تو میخوای خودتو بکشی چندسالته؟!بجهنم قهر می‌کنه سخته اون قهر کنه ولی نه اینقدر که بخوای خودتو بکشی