2777
2789
عنوان

جذب شوهر...😉🤤

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 70 پست
اول اینکه عاشقم شد، دوم اینکه تو بدترین شرایط سخت مالی کنارش موندم و غر نزدم و تحت حمایت مالی خانواد ...

منم بیشتراین کارارو میکنم

اما متوجه نمیشه حرف خانوادش میشه چرا همش دفاع میکنه هیچ وقت نشد بگه حق باتوعه

خب خوش ب حالت ماقراره تو یک ساختمون باشیم

نزدیک بودن واقعا سخته من ب شخصه این توان رو تو خودم نمیبینم ک اینقد نزدیک باشیم و بتونیم زندگی و رابطه مون رو مدیریت کنم خیلی سیاست میخواد

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من کار خاصی نمیکنم واقعا زن خوبی هم براش نیستم چون به قول خودش همیشه همه چی از طرف اون بوده سیاستی هم نداشتم خودش خیلی خوبه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
چ کنم دگ اخه

هیچ جوری نمیتونین یه کم فاصله بگیرین؟ 

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
منم بیشتراین کارارو میکنم اما متوجه نمیشه حرف خانوادش میشه چرا همش دفاع میکنه هیچ وقت نشد بگه حق با ...

عزیزم همشون همینطورن مگه ما میگیم خانوادمون بد رفتار میکنن، اما کم کم خودش متوجه میشه،ببین من قوم همسرم کلا با من مخالف صد در صد بودن الان التماس میکنن برم خونه هاشون خودشون با زبون خودشون میگن در موردت اشتباه کردیم چون من صبور بودم 

هیچ جوری نمیتونین یه کم فاصله بگیرین؟ 

نه والا شوهرم تازه کارشو شروع کرده متاسفانه دستش نیست سخت میشه مسااجری هم بریم... پدرشوهرم داره خانه بالای خودشونو برامون بازسازی میکنه تابریم... نمیدونم چ کنم همه میگن اصلا خوب نیستوفلان

عزیزم همشون همینطورن مگه ما میگیم خانوادمون بد رفتار میکنن، اما کم کم خودش متوجه میشه،ببین من قوم هم ...

من تجربه انچنان ندارم واس همینم برام سخته دورمم هیچکی نبوده ونیست راهنماباشه

نه والا شوهرم تازه کارشو شروع کرده متاسفانه دستش نیست سخت میشه مسااجری هم بریم... پدرشوهرم داره خانه ...

عزیزم باید سیاست داشته باشی، اول اینکه روز ده بار تو ذهنت مرور کن اینا خونواده خودم هستن پس حرفشونو به دل نگیر تحت هیچ شرایطی، اگه خواستی جواب بدی جلو همسرت اصلا جواب نده تنهایی و با لبخند، همیشه برو خونشون اما شام و ناهار سعی کن کمتر بری ، کارای خونشونو در حد یه جارو یا فقط یه ظرف شستن انجام بده ،

من تجربه انچنان ندارم واس همینم برام سخته دورمم هیچکی نبوده ونیست راهنماباشه

تازه ازدواج کردی؟عزیزم یه نصیحت اینکه از هر کی هم متنفر هستی تو روش لبخند بزن ، ولی کلا کار خودتو انجام بده ، حرف همه رو تایید کن اما در نهایت کار خودتو انجام بده بعد از یه مدت همه دیگه متوجه رفتارت میشن

عزیزم اسم پسرتون علیسا هست؟ یعنی چی؟

علیسام(علی سام)    دو اسمیه دیگه..  مثلا مگه علیرضا  با محمد علی  معنی خاصی دارن؟؟

و اینکه علیسا ک شما گفتین   معنیش میشه مانند علی

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..