بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه ، من هرشب سر میزنم خونه مادر شوهرم ، اما هفته ایی یبار دو هفته ایی یکبار میخوابم ، ببین عزیزم همینطور که تو دوست داری بری پیش خانوادت همسرت هم دوست داره بره پیش خانوادش وقتی تو کم بری همسرت ازت دلخور میشه ، چه اشکالی داره بری تازه روحیه خودتم عوض میشه اونا هم مثل پدر مادر خودتن ، هستی زندگیشونو بزرگ کردن تقدیم تو کردن عزیز دلم پس حتما مثل پدر مادر خودت بدون
اره گلم یکسال نامزدهستم. اره معمولا همینکارو میکنم ولی چون واقعا به هیچکی بدنمیکنم در تعجبم بعدش چر ...
همه قرار نیست مثل تو خوب باشن اما قطعا خوبیای تو اونا رو هم مهربون میکنه قطع به یقین میگم این حرفو ، بخدا مادر شوهرم روز سه بار بهم زنگ میزنه خانوادم همه میگم فامیل شوهرت عاشقتن ، بخدا اولش باهام مخالف بودن بیا و ببین
میدونم گلم اما واقعا میترسم زیاد رفتن باعث دخالت بشه من اصلا تحمل اینارو ندارم برای همین میخوام نه ...
خب دیگه اونا خودت بیشتر میدونی، عزیزم دخالت همه جا هست ، مهم اینه که خودت و همسرت تصمیم درست بگیرین و گرنه سالی یکبار هم برید دخالت ها هست پس بیشتر رو تصمیم گیری خودتون کار کنید