2777
2789
عنوان

جذب شوهر...😉🤤

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 70 پست
تازه ازدواج کردی؟عزیزم یه نصیحت اینکه از هر کی هم متنفر هستی تو روش لبخند بزن ، ولی کلا کار خودتو ان ...

اره گلم یکسال نامزدهستم.

اره معمولا همینکارو میکنم ولی چون واقعا به هیچکی بدنمیکنم در تعجبم بعدش چرا بقیه اینطورن

تازه ازدواج کردی؟عزیزم یه نصیحت اینکه از هر کی هم متنفر هستی تو روش لبخند بزن ، ولی کلا کار خودتو ان ...

راستش همسرم مرد خوبیه همودوست داریم

اما خیلی سادست اینم خیلی اذیتم میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه همه میگن هفته ای یکباربیشترسر نزن...

نه ، من هرشب سر میزنم خونه مادر شوهرم ، اما هفته ایی یبار دو هفته ایی یکبار میخوابم ، ببین عزیزم همینطور که تو دوست داری بری پیش خانوادت همسرت هم دوست داره بره پیش خانوادش وقتی تو کم بری همسرت ازت دلخور میشه ، چه اشکالی داره بری تازه روحیه خودتم عوض میشه اونا هم مثل پدر مادر خودتن ، هستی زندگیشونو بزرگ کردن تقدیم تو کردن عزیز دلم پس حتما مثل پدر مادر خودت بدون

راستش همسرم مرد خوبیه همودوست داریم اما خیلی سادست اینم خیلی اذیتم میکنه

اشکال نداره عزیزم ، بخدا اگه فاز مثبت بگیری رو خانواده شوهرت همه چی مثبت میشه امتحانش ضرر نداره

نه ، من هرشب سر میزنم خونه مادر شوهرم ، اما هفته ایی یبار دو هفته ایی یکبار میخوابم ، ببین عزیزم همی ...

میدونم گلم اما واقعا میترسم زیاد رفتن باعث دخالت بشه من اصلا تحمل اینارو ندارم

برای همین میخوام نه ما زیاد بریم خونه مادرخودم نه مادر اون 

چون نه تنها اون دخالت میکنن متاسفانه پدر و مادر منم اهل دخالت هستن

اره گلم یکسال نامزدهستم. اره معمولا همینکارو میکنم ولی چون واقعا به هیچکی بدنمیکنم در تعجبم بعدش چر ...

همه قرار نیست مثل تو خوب باشن اما قطعا خوبیای تو اونا رو هم مهربون میکنه قطع به یقین میگم این حرفو ، بخدا مادر شوهرم روز سه بار بهم زنگ میزنه خانوادم همه میگم فامیل شوهرت عاشقتن ، بخدا اولش باهام مخالف بودن بیا و ببین

اشکال نداره عزیزم ، بخدا اگه فاز مثبت بگیری رو خانواده شوهرت همه چی مثبت میشه امتحانش ضرر نداره

اوایل توفاز خیلییی مثبت بودم...

تااینکه قول دادن برای همسرم کاری بزنن نزدن.قراربود خونه روشروع کنن نکردن.پول دارن ولی حمایت نمیکنن

همسرم پیش پدرشوهرم کارمیکرد حتی یک سوم درامد اونجارم نمیداد ولی میگفتن بسه ... همه ایناباعث شد من نظرم تغییرکنه راجبشون

میدونم گلم اما واقعا میترسم زیاد رفتن باعث دخالت بشه من اصلا تحمل اینارو ندارم برای همین میخوام نه ...

خب دیگه اونا خودت بیشتر میدونی، عزیزم دخالت همه جا هست ، مهم اینه که خودت و همسرت تصمیم درست بگیرین و گرنه سالی یکبار هم برید دخالت ها هست پس بیشتر رو تصمیم گیری خودتون کار کنید

همه قرار نیست مثل تو خوب باشن اما قطعا خوبیای تو اونا رو هم مهربون میکنه قطع به یقین میگم این حرفو ، ...

میدونم ولا

بخدا اگرهمسرم اینارومیفهمید من شاید انقد اذیت نمیشدم ولی اون هرچی مادرش براش تعریف کنه باورمیکنه این برام ی حس بدیه

خب دیگه اونا خودت بیشتر میدونی، عزیزم دخالت همه جا هست ، مهم اینه که خودت و همسرت تصمیم درست بگیرین ...

اخه واقعا چندبار بخاطر پدرومادرش باهام بحث کرده حس میکنم خیلی داغون سدم دگ نمیخوام  هیچی بهش بگم

اوایل توفاز خیلییی مثبت بودم... تااینکه قول دادن برای همسرم کاری بزنن نزدن.قراربود خونه روشروع کنن ...

عزیزم تو بهشون بی احترامی نکن ولی خب اینایی که میگی قطعا همسرت باید پیگیری کنه مثلا کارشو میتونه عوض کنه بره جایی دیگه بیشتر پول بگیره

عزیزم تو بهشون بی احترامی نکن ولی خب اینایی که میگی قطعا همسرت باید پیگیری کنه مثلا کارشو میتونه عوض ...

همینکارو کرد

ولی چون پیش پدرومادرم گفتن خانوادش پدرو مادرم خیلی ناراحتن زیرحرفشون زدن...

و این منو دلگیرمیکنه واقعاهمسرم چرااینارونمیبینه

اخه واقعا چندبار بخاطر پدرومادرش باهام بحث کرده حس میکنم خیلی داغون سدم دگ نمیخوام  هیچی بهش بگ ...

آره بیخیال شو ، بذار خودش متوجه بشه هر چقدر تو بگی اون حساس تر میشه جبهه میگیره

همینکارو کرد ولی چون پیش پدرومادرم گفتن خانوادش پدرو مادرم خیلی ناراحتن زیرحرفشون زدن... و این منو ...

میبینه به رو نمیاره چون کاری از دستش ساخته نیست فعلا، دوران نامزدی هم پر از دخالت و بگو و مگو هست بری سر زندگیت کمتر میشه این بحثا