2777
2789
عنوان

جذب شوهر...😉🤤

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 70 پست
آره بیخیال شو ، بذار خودش متوجه بشه هر چقدر تو بگی اون حساس تر میشه جبهه میگیره

فعلا که بیخیالم اما میترسم...

چون مببینم مادرشوهرم ازهمه خیلی توقع داره

تو زندگی زنداداشاش دخالت میکنه ازونا همش ناراضیه شوهرمو پرمیکنه نسبت به روابط عروس و مادرشوهر و ایناااا... من نمیدونم چ کنم

فعلا که بیخیالم اما میترسم... چون مببینم مادرشوهرم ازهمه خیلی توقع داره تو زندگی زنداداشاش دخالت م ...

وقتی تو از خانوادش بد نگی، وقتی صبور باشی وقتی کم حرف و بی حاشیه باشی قطعا شوهرت حرف کسیو قبول نمیکنه ، گفتم بهت جلو همسرت اصلا از خانوادش بد نگو ، ببین فکر کن شوهرت جلو روی تو خوب باشه بعد مادرت بیاد بگه شوهرت بده آیا راحت قبول میکنی حرف ماذرتو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میبینه به رو نمیاره چون کاری از دستش ساخته نیست فعلا، دوران نامزدی هم پر از دخالت و بگو و مگو هست بر ...

بخدا اگر ی درصد بفهمم میفهمه و بروش نمیاره بخدا اروم میشم... ولی اخه بحث اینه انقد پرش میکنن فگرمیکنه راست میگن...شوهرم کاری شروع کرده ی خرده خیلی کم حمایت نیاز داره و من مطمعنم که دارن پدرومادرش... گفتم ازشون بخواه چون خجالتیه ... میگه نداره... درصورتی که من میدونم دارن ولی یک جوری قانعش کردن که خدامیدونه

دارم میگم کاری نکردم دیگه  واا....   عزیزم عشق واقعی باشه تا ابد پایداره   منم کلییی ...

ببخشیداااا شرمنده ولی من فک میکنم اخلاقتون اینقد تنده که کسی نمیتونه دوستون داشته باشه حالا شاید یه مدت ولی زده میشه طرف یه کم خانوم تر و مهربان تر جواب‌بدین با همسرتونم همینجور تند و زننده حرف بزنین که دلزده میشه خدایی نکرده

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
وقتی تو از خانوادش بد نگی، وقتی صبور باشی وقتی کم حرف و بی حاشیه باشی قطعا شوهرت حرف کسیو قبول نمیکن ...

نه اخه بدبختی من همیشه حمایتش میکنم هیچ وقت طرف کار نادرست خانوادمونمیگیرم... اما میدونی گلم اون کلا مادرش انقد بهش گفته که براش جا انداخته یک فرشتش و هیییچ خطایی نمیکنه هرچیم بشه من رو مقصرمیدونه

ببخشیداااا شرمنده ولی من فک میکنم اخلاقتون اینقد تنده که کسی نمیتونه دوستون داشته باشه حالا شاید یه ...

هرکس براساس تجربیات خودش بقیه رو نصیحت میکنه ...  این یک

دو اینکه من نمیتونم از روی متن تایپ شده به لحن طرف مقابل پی ببرم   شما چجوری تونستی؟  اگر هم منظورتون از مهربونی استفاده پیاپی از عزیزم و عشقم هستش ک... شرمنده من به همه نمیتونم اینارو بگم

اخلاق بد ینی توی چیزی ک به ما مربوط نمیشه دخالت کنیم..😊

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..
بخدا اگر ی درصد بفهمم میفهمه و بروش نمیاره بخدا اروم میشم... ولی اخه بحث اینه انقد پرش میکنن فگرمیکن ...

مطمئن باش میبینه ولی به رو نمیاره ، خصلت همه مردا همینه، مردا تو دارن ،اگه قرار باشه مردا مثل زنا باشن که بهشون میگن خاله زنک، مردا همشون دوست ندارن از سمت خانوادشون حمایت مالی بشن چون میخوان ثابت کنن خودشون اقتدار دارن ، عزیزم در رابطه با اینکه میگی فکر میکنه مادرش فرشته است همه مادرشونو فرشته میدونن، همسر من دست مادرشو بوس میکنه میگه خدای روی زمین منی تو 

و در آخر هم عزیزم هیچ وقت نخواه که همسرت فقط مال تو باشه چون این بی خصلتی محسوب میشه تو همسرتو باید با خانوادش بپذیری ، وقتی تونستی همسرتو با خانوادش بپذیری بخشی از مشکلاتت کمتر میشه از نظر حمایت مالی هم همیشه دعا کن کسی به همسرت کوچکترین کمکی نکنه که همیشه اقتدار مردت سر جاش بمونه

و در آخر هم عزیزم هیچ وقت نخواه که همسرت فقط مال تو باشه چون این بی خصلتی محسوب میشه تو همسرتو باید ...

نه من همیشه هم گفتم به شوهرم باید روی پای خودمونو وایسیم ولی وقتی میگن و انجام نمیدم ازاردهندست

مطمئن باش میبینه ولی به رو نمیاره ، خصلت همه مردا همینه، مردا تو دارن ،اگه قرار باشه مردا مثل زنا با ...

چی بگم ولا

من نمیخوام مال من باش یا ازمادرش دورباش فقط  میخوام

اونابرام نلراحتی دخالت نداشته باشن گلم همین