غر نزن. همیشه چایت اماده باشه😂. ازاد بزارش محدود نکن اینجا نرو اونجا برو. وقتی ساکتن تو خلوتشونن حرف نزن. جلوی شوهرت از خانوادش نگو یه بار سر فرصت اگه موضوع مهم بود شرایط مناسب بگو که حالت شکایت و گلایه نباشه در کل زن بی عرضه ای نباش😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب این تا حد زیادی به اخلاق و ذات مرد بستگی داره همسر من کلا خیلی وابسته به خانوادش نیست، خیلی دوستشون داره و حواسش بهشون هست ولی مثلا اینکه بخواد هرهفته بره دیدنشون نه. بعدم همیشه همراهش هستم، تو موقعیت های سخت و فشارهای مالی کمکش میکنم، به علائقش توجه میکنم، خوراکی مورد علاقش، غذای مورد علاقش، لباساش همیشه آماده و مرتبه، همینطور وسایل نظافتش و عطر و ادکلن مورد علاقش اگه در حال تموم شدنه براش تهیه میکنم و...
هرچی خونوادش گفتن یه گوشم دربوده یه گوشم دروازه اصلا جوابشون رو ندادم هر وقت هم بهم نیاز داشتن اولین ...
فقط پروفایلت😂😂😂😂😂
لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌
اره همیشه میگه تو این کارا رو کردی خودتو هم پیش خونوادم عزیز کردی هم پیش من، هر جایی ببینه ک یکی ب خونواده شوهرش بی احترامی میکنه میگه خاک تو سرش ک اندازه ی تو سیاست نداره حتی دیدم خواهرشوهرم با شوهرش دعواش شده بود شوهرم بهش پیام داده بود ک مشکل تو اینه ک ب خونواده شوهرت احترام نمیزاری از زن من یاد بگیر ک چ جوری خودشو تو دل همه جا کرده🤣🤣🤣🤣
من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
همسر منم وابسته نیست اما نمیدونم چرا بحث خانوادش میشه خیلی دفاع میکنه
همسر من خیلی وابسته اس اما 1000کیلومتر ازشون دوریم فقط دعا میکنم نرسه روزی ک بخواییم بریم نزدیکشون زندگی کنیم😂😂
من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
اول اینکه عاشقم شد، دوم اینکه تو بدترین شرایط سخت مالی کنارش موندم و غر نزدم و تحت حمایت مالی خانوادم قرار گرفت دریغ از به ریال از سمت خانوادش، سوم اینکه خانوادش هر چی بهم بگن اصلا لا جنگ جویب جوابشونو نمیدم حتما و حتما با خنده و میخره بازی غائله رو ختم میکنم بچه هامو خوب تربیت میکنم ، قناعت دارم سعی میکنم خودش برام خرج کنه من اصلا بهش نمیگم، و خیلی چیزای دیگه
همسر منم وابسته نیست اما نمیدونم چرا بحث خانوادش میشه خیلی دفاع میکنه
ببین اصلا سعی کن درباره خانوادش باهاش بحث نکن، خود ماهم وقتی همسرمون چیزی علیه خانوادمون بگه موضع میگیریم، فقط گاهی که واقعا احساس میکنی اگه نگی حرفی سر دلت می مونه بگو ، بعدم اینجوری شروع کن که میدونم خانوادت خیلی برات عزیزن ولی این رفتارشون منو اذیت میکنه و...
والا قبل از ازدواج شدیدا عاشقم بود...این بی تاثیر نیس...
فک کنم تفاهم هم باعثش.... من خودمو به آب و آتیش نمیزنم اون هم از رفتارام راضیه.... من هم ازش خیلی راضیم بعد ۱۴ سال.... همیشه وقت و حوصله برای معاشرت دارم چه فامیل خودم چه همسرم.... همسرم شخص اول زندگیمه.... اجازه نمیدم کسی حرفی بهش بزنه.... آدمی هستم که به شدت احترام بزرگترم رو دارم... حتی فامیلهای همسرم.... توی این همه سال دعوا و مشکلاتمونو هیشکی نفهمیده....