2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اینجا کسی رو ادد نمیکنم ترجیحا همینجا بپرس

باشه عزیز

من الان حدود ده ماهه خونه ی پدرمم و قصد طلاق دارم

همسرم اعتیاد داره و سه ماه بعد از اومدن من به خونه ی پدرم حالش بد میشه میبرنش بیمارستان بستریش می کنن که من از طریق یه آشنا تونستم آزمایشهاشو ببینم که چند ماده ی مخدر از جمله مرفین، ترامادول، متادون و ماری جوانا مصرف کرده بوده و تازه فهمیدم قبل ازدواجمون چند بار کمپ هم رفته ولی روح من خبر نداشت!

طی ۵ سالی که از ازدواجم گذشته دوبار هر کدوم به مدت ۱۰ ماه خونه ی پدرم اومدم ولی مشکلاتم حل نشده

شغل درست حسابی نداره و نفقه هم نمیده

دادگاه تمکینمون مرداد ماهه

اگر من توی جلسه مشکل اعتیاد این آقا رو مطرح کنم چی میشه و آیا میتونم درخواست طلاق بدم؟

فردا دادگاه گیر نده که باید برگردی

باشه عزیز من الان حدود ده ماهه خونه ی پدرمم و قصد طلاق دارم همسرم اعتیاد داره و سه ماه بعد از اومد ...

اتفاقا یه امتیاز مثبته که همسرتون اعتیاد دارن، دادگاه حق رو به شما میده اما باید اعتیاد رو اثبات کنید، اگرم بخاطر اعتیاد از همسرتون میخواین جدا شید که بنظرم تجدید نظر کنید شاید خوب شد

باشه عزیز من الان حدود ده ماهه خونه ی پدرمم و قصد طلاق دارم همسرم اعتیاد داره و سه ماه بعد از اومد ...

ببین عزیزم پرونده طلاق پرونده ساده ای نیست که براحتی خودت حلش کنی توصیه میکنم وکیل بگیری 

درمورد اعتیاد همسرت مدرکی کتبا داری؟ اگه داری مطرحش کن

در رابطه با نفقه ندادن هم بهتره دعوای نفقه کنی درمورد تمکین هم اگه بتونی اعتیاد همسرت رو ثابت کنی میتونی ادعا کنی چون تو منزل امنیت جانی نداری منزل رو ترک کردی وگرنه اگه عدم تمکینت ثابت بشه نفقه بهت تعلق نمیگیره

مهریه رو هم ترجیحا بذار اجرا

دوستان عزیز درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم

اتفاقا یه امتیاز مثبته که همسرتون اعتیاد دارن، دادگاه حق رو به شما میده اما باید اعتیاد رو اثبات کنی ...

ای کاش فقط اعتیاد بود، دخالت شدید خانواده ش، بی حرمتی شدید خودش به پدر و خانواده ی من!

به شدت دروغ میگه! 

به شدت هم من دلسرد شدم ازش چون بهم خیانت هم کرده!

بیکارم هست بی پولم هست

اصلا ارزش زندگی کردن نداره

ای کاش فقط اعتیاد بود، دخالت شدید خانواده ش، بی حرمتی شدید خودش به پدر و خانواده ی من! به شدت دروغ ...

گفتم اگر شوهرت پولدار باشه میتونی اجرت المثل ازش بگیری ولی متأسفانه بی پوله تعلق نمیگیره، اما میتونی نفقه جاریه اجرا بذاری اذیتش کنی