2777
2789
مرسی من خوبم چراخوب نیستی مهربونم؟

والا اصلا حال روحیم خوب نیس همسرمم تحت فشار گذاشته تو این شرایط منو

هی میخوام تاپیک بزنم یه کمی صحبت کنم بعد که میبینم همه تو تاپیکا به هم حمله میکنن بیخیال میشم

گروه تلگرام 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی عزیزم اینجا حرف بزن درد دل کن    

من 21 سالمه دانشجو هستم اون موقعی که با همسرم اشنا شدم در مورد این گفتم که من شاغل بودن رو دوس دارم و میخوام کار کنم

اونم مشکلی نداشت 

الان چند وقتیه تو یه دفتر مهندسی به عنوان منشی کار میکنم با وجود اینکه مخالف بود

بهم میگه من با معلم بودنت مشکل نداشتم نه اینکه بری بیرون کار کنی

خواهرشوهرم همش زخم زبون میزنه که توداری ابروی ما رو میبری الان همه میگن داداشم با این درامد نمیتونه خرج تو رو بده

منم باهاش دعوام شددیگه کاریش ندارم البته جلوی شوهرم چیزی نمیتونن بگن بدش میاد کسی تعیین تکلیف کنه براش

بعضی وقتا میام خونه حال ندارم غذا رست کنم درک نمیکنه میگه خب تو نمیرفتی سرکار بشین تو خونت

ولی واقعا به خاطر درامدش نمیرم تو خونه نشستن حال بدی بهم میده

گروه تلگرام 
من 21 سالمه دانشجو هستم اون موقعی که با همسرم اشنا شدم در مورد این گفتم که من شاغل بودن رو دوس دارم ...

خوشبختم از اشنایت عزیزم....

ی شغلی برو که زنونه باه دهنشونو ببند...ارایشگری چیزی خیاطی .گلدوزی نمیدونم...ناراحت نشی پیشنهاد دیگ

خوشبختم از اشنایت عزیزم.... ی شغلی برو که زنونه باه دهنشونو ببند...ارایشگری چیزی خیاطی .گلدوزی ن ...

نه عزیزم چه ناراحتی؟

مشکلم تنها شغلم نیست

خواهرشوهرم یکن حسوده زیاد بهش توجه نمیکنم

ولی از شوهرم انتظار داشتم

یه جوری رفتار میکنه انگارر صاحب منه

همین دو روز پیش با داداشش رفتن شهر دیگه برای کار

یه بار زنگ نزد ببینه در چه حالم

فقط یه بار زنگ زد اونم که بی هیچ حرفی گفت زنگ زدم فرزاد بیاد ببرتت خونه مامانم

فرزاد برادرشوهرم

گروه تلگرام 
نه عزیزم چه ناراحتی؟ مشکلم تنها شغلم نیست خواهرشوهرم یکن حسوده زیاد بهش توجه نمیکنم ولی از شوهرم ...

چی بگم عزیزم هرکس ی جور مشکل داره اما تو قوی باش ضعیف بودن .باعث میشه دیگران از ادمدسو استفاده کنن...

با شوهرت درد دل کن حرف بزن باهاش

عزیزمی... چند وقته ازدواج کردی؟ اگه حوصله داری و دوست داری حرف بزن نه که مزاحمت نشم عشقم &nb ...

نه شما راس میگی تنها راهش اینه با شوهرم حرف بزنم ولی خب تو این دوران خونه نیست زیاد 

اکثرا تو نمایشگاهه اخر شبا میاد درصورتی که اوایل ساعت8،9 خونه بود

من دو ساله ازدواج کردم

مراحمی عزیزم همین که حرف دلم برات مهم بود مهربونیتو میرسونه

گروه تلگرام 
نه شما راس میگی تنها راهش اینه با شوهرم حرف بزنم ولی خب تو این دوران خونه نیست زیاد  اکثرا تو ...

عزیزمی اره راه حلش شوهرته اون راضی باشه قلبن دیگ کسی چیزی نمیتونه بگه

عزیزمی اره راه حلش شوهرته اون راضی باشه قلبن دیگ کسی چیزی نمیتونه بگه

میدونی عزیزم اونقدر اتفاقا پشت سر هم افتاد که اینجوری رابطمونو سرد کرد

چن روز پیش عروسی پسرخالش بود ما رفته بودیم بعد منم نشسته بودم اخر مجلس بود مادرشوهرم اومد دستمو گرفت که بیا وسط اولش نرفتم ولی دیدم اصرار کرد گفتم بد میشه رفتم باهاش رقصیدم ولی شوهرم نرقصید مامانش گفت ولی نیومد

کل رقصم 30 ثانیه طول نکشیدا

اومده سر اون خونه ی مادرشوهرم دعوا گرفت که منو ادم حساب نمیکنی چرا رقصیدی

میگم بد بود مادرتو رد کنم چیزی نشده که

یه جوری شد که اخرش برادرشوهرم هم دخالت کرد

من ادم بی سیاستی نیستما ولی دیگه واقعا اینجاها سیاست به کارم نمیاد

گروه تلگرام