2821
2789
اخه الان شرایطش فرق میکنه منم رفتم گفتن باید به اسمش بزنین چون خیلی مورد داشتیم بچهارو ول کردن ...خی ...

چی بگم شاید اونا هم حق دارن

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
چ تضمینی هست بچه صبح بزرگ شد ب طمع خونه. و پول پدر مادرشو ول نکنه 

دیگه اونم هس ...من همسرم قبول نمیکنه وگرنه از تنهایی در میومدم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پی سی او شدید دارم همسرمم اسپرمش ضعیفه ۲بار ivfکردم منفی شد ۱بار ای یو ای منفی بعد گفتن ژنتیکیه دیگه ...

ایشالله خدا دامن همه منتظران سبز کنه 

ولی سی پی او چیه من نشنیدم تاحالا

من ۲ ساله منتظرم دکتر گفت تخمک نداری ذخیره کمه باید سریع ای وی اف کنی

شوهرمم مشکلش از من بدتر دکتر اونم گفت باید زودتر ای دی اف شین

ولی شوهرم تن ب ای وی اف نداد😔

وگرنه دکتر میگفت همون تخمکایی ک داری جوون صددرصد میگیره ولی نزاشت نشد😭😭😭😭😭

ایشالله خدا دامن همه منتظران سبز کنه  ولی سی پی او چیه من نشنیدم تاحالا من ۲ ساله منتظرم د ...

ای بابا اخه چرا؟!!!!بگو الان نریم دیگه نمیتونیم بچه داشته باشیم هزینشم متاسفانه زیاده کاش یه ماده تبسره ایی برای این درمان باشه به خدا از سرطان بدتره من دیگه ۲بار ivfکردم اگه قسمت بشه بازم میخوام برم از اول شروع کنم ولی چاره ایی نداریم باید بریم ....سعی کن وامی بگیری ببریش

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
 ذخیره ت چنده؟؟ 

باور میکنی نمیدونم دکترم بهم هیچی نگفته فقط گفت تخمک نداریم سریع نوشت برا ای وی اف

اگ شوهرم میزاشت ای وی اف کنم شاید الان نی نی داشتم شاید الان از غمش گریه نمیکردم😭😭😭😭😭

دیگه پس باید اینم در نظر بگیره بهزیستی ما هیچ‌ مشکلی نداریم همسرم بچه دوست نداره اصلااااا  من ...

دیگه مگه خودت بیاری بچه خودتون با بقیه چه فرقی داره؟!!

خرج دیگری بده خرج خودی نه؟!🤔🤔

ای بابا اخه چرا؟!!!!بگو الان نریم دیگه نمیتونیم بچه داشته باشیم هزینشم متاسفانه زیاده کاش یه ماده تب ...

پارسال ماشین داشت نفروخت 

گفت بزارم بورس

گزاشت بورس اونم ریزش کرد همش ضرر گرد

ن ای وی اف کرد

ن پولی گیرش اومد جز ضرر

مگه ivf هزینش چقدره؟! ک وام بگیره

هردوفعه ۱۰ تا ۱۵ تومنه

شوهرم حوصله بچه نوزاد نداره اصلاااا تازه میگه حتمااا باید دختر باشه 

اخی عزیزم

پارسال ماشین داشت نفروخت  گفت بزارم بورس گزاشت بورس اونم ریزش کرد همش ضرر گرد ن ای وی اف کرد ...

نه سعی کن به وام بگیری اینجوری دیگه ای وی اف میکنی به امید خدا مثبتم میشی۰❤

الانم میگم حدااقل بزار ب م تخمکام فریز کنم نمیزاره

به مردا توجه نکن به خدا مردا خیلی بی وفان فردا بفهمن مشگلی دارن میرن دنبال کسی دیگه دیدم که میگم خودت برو دنبال کارات

اون چطوریه جریانش ؟ فریز

مثلا یکی مثل من خاک بر سر ک اینقد مراقب خودم نبودم ذخیره تخمدانم کم شد 

برا اینک بعدا تخمک اهدایی نگیرم تخمک خودمو فریز میکنم ک بعدا برای ای وی اف از تخمک خودم استفاده کنم ولی شوهرم نمیزارههه برم فریز کنم😭😭😭