2821
2789
۲۰

وای عزیزم سنت کمه چطور ذخیرت کمه پیش یه دکتر دیگه برو

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

گروه ای ی اف تلگ رامی داریم خانومای قدیمیه سایتن اگه میخواین تا لینک بدم بهتون

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بله عزیزم

من همدانیم دکترم فریمانی بود فوق العادس از آشناهای ما ۱۲ سال بچه دار نشدن ای وی اف کرد پیشش الا نی نیش ۵ ماهشه

یکی اومد ازش پرسیدم گفتش ۱۱ ساله دفعه هفته ای وی اف میکنم پیش همه مرکزی از شهرای دیگه گفت رفتم پیش فریمانی نتیجه گرفت

فوق العادس 

من دقیقا لحظه‌ی ک خواستم ای وی اف کنم شوهرمو انتقالش دادن تهران مجبور شدیم بخاطر شرایط کاریش ماشینو بفروشیم و بیایم تهران

البته من فقط امسال اینجام اگرم وام و اینا نمیگیرم الان چون شوهرم هیچ دکتری قبول نداره هرچی میگم میگ صبر کن چند ماه دیگ برمیگیردیم شهرمون برو پیش قریمانی

گفتم شاید بدرت بخوره گفتم بهت

ما همش در حال مسافرتیم ایرانگردی خوش میگذرونیم اصلا خلا بچه رو حس نمیکنیم ادم اگه چهل سالم عمر کرد ب ...

ما خودمونم آروم بگیریم بقیه نمیزارن

مادر شوهرم وادر بزرگ شوهرمو اطرافیان اینقد فشار میارن 

تالار هزار طعنه و تیکه کنایه بهمون چسبوندن😔

بچه نه تضمین پیری شماست ن تضمین بقای زندگی مشترکتون چ بسا مردهایی ک با وجود بچه خیانت کردن و چ بسا ک ...

گفتی خیانت من سر همین خیانت بود ک افتادم تو فکر بچه

شش ماه بعده عروسی خیانت کرد 

برااینک درست بشه گفتم بچه بیارم یعنی مامانش بهم پیشنهاد داد گفتش طلاق نگیر بچه بیار درست میشه منم ۱۷ سالگی عروسی کردم

بعدش ک دیدم نمیشه رفتیم دکتر اینا فهمیدم ک مشکل داریم

من نمیشناسمت پس فقط نظرمو میگم  مادرشوهرت میخواد بچه بیاری ک طلاق نگیری پای گندکاری های پسرش ب ...

راست میگی واقعا؟

فک میکردم بچه باشه دیگ نمیکنه از این کارا

راست میگی واقعا؟ فک میکردم بچه باشه دیگ نمیکنه از این کارا

از من ب عنوان. خواهر ب شما نصیحت تا از شوهرت مطمئن نشدی بچه نیار 

برا بچه هم غصه نخور شاید خواست خداست بچه دار نشی زندگیت بهم نریزه پس بخدا توکل کن دیگه رهاش کن 

گفتی خیانت من سر همین خیانت بود ک افتادم تو فکر بچه شش ماه بعده عروسی خیانت کرد  برااینک درست ...

عجب مادر شوهر کثیفی داری...

پسرش با بچه دار شدن دست از کثافت کاریش بر نمی داره ولی میدونه تو پاگیر میشی و به خاطر بچه همه چیزو تحمل میکنی....

دختر خوب این همه آدمی که بچه دارن ولی خیانت میکنن یا دست بزن دارن یا هزارتا خلاف دیگه...

فدات شم راه حل مشکلتون بچه دار شدن نیست...

تا صد در صد از شوهرت مطمئن نشدی پای یه بچه بی گناه رو به زندگیت باز نکن.

خدا ان شاءالله به دلت و زندگیت آرامش بده

برات صلوات فرستادم

میشه برا شادی روح پدرم و حاجت دلم صلوات بفرستید خیلی نیازمند دعاهاتون هستم😔
عجب مادر شوهر کثیفی داری... پسرش با بچه دار شدن دست از کثافت کاریش بر نمی داره ولی میدونه تو پاگیر ...

مرسی عزیزم

آره قبنا خودش برام تعریف میکرد شوهرش معتاده میگفتش مادرشوهرم بازبون منو گول زده بچه اوردم با بچه پاگیری کرده نرفتم

نمیدونم ایشالله ک هرچی ب صلاحه پیش بیاد😔

میشه بمن لینک بدی گلم😔?

ندارمش عزیزم مال قبلا بوده

2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

مادرشوهر

sm73 | 51 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز