2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به مردا توجه نکن به خدا مردا خیلی بی وفان فردا بفهمن مشگلی دارن میرن دنبال کسی دیگه دیدم که میگم خود ...

تو شهر غریبم تنهایی کجا برم جایو بلد نیستم

پول بهم نمیده ک برم

خوبه ک  مشکلم نداشته باشی برا ت انجام میدن دختر بشه حتما

بله تایین جنسیت برات انجام میدن..

من یکی اصلا حوصله دکتر ندارم حتی اگه بگن رایگانه...

همسرم استاد موسیقیه غرب کشوره و ۳تا شغل داره اونقدر هزینه کردیم که نگو کاش فقط پولش باشه خسته میشی افسرده میشی دیگه از خودت نا امید میشی من ۱۰ سال سالی ۱۲ ماهه که من میرم تو مطبا خیلی سخته خدا کمک کنه

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
تو شهر غریبم تنهایی کجا برم جایو بلد نیستم پول بهم نمیده ک برم

عزیزم چندسالته..‌خدابزرگه

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
باور میکنی نمیدونم دکترم بهم هیچی نگفته فقط گفت تخمک نداریم سریع نوشت برا ای وی اف اگ شوهرم میزاشت ...

بنظرم اگه طلا یی چیزی داری بفروش بعدا گیرت میاد ارزش داره عزیزم

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  
نداشتن تخمک شوهرم تک بیضیس حتما باید ای دی اف شم تا تخمکام کم نشدن شوهرم راضی نمشه

بترسونش بگو پس بیا از هم جدا شیم بگو من بچه میخام،،راضی میشه

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  
ینی کرمانشاهی؟

بله عزیزم

بنظرم اگه طلا یی چیزی داری بفروش بعدا گیرت میاد ارزش داره عزیزم

شوهرم تموم طلاهامو برای خونوادش فروخت

واقعا الان تو شرایط خوبی نیستم 

نمیخوام یادآوری کنم گذشته رو چیزی نپرسین لطفا

منمممم از دکتر بیزاارممممم حق داری  شوهرم میگه بچه چیه داریم اروم زندگی میکنیم واقعا از بچه خو ...

انشالله هرچی خیره...❤❤❤