2821
2789
خدا رو شکر هیچ مشکلی نداریم فقط خواست خدا هنوز اوکی نشده.. 

اگ هیچکدومتون مشکل ندارین 

اگ هم اعتقاد داری حتما پیش دعا نویس خوب برو خیلیا رو دیدم ک مشکل نداشتن با دعا حل شده

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

این غم خیلی وقته منو کشته من الان یه مُرده متحرکم

منم ۱۰ سال منتظرم دیگه خسته شدم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
از امام حسین و حضرت ابوالفضل بخواین واسطه شن خدا بهتون میبخشه . بزرگواران هیچکسو دست خالی برنمیگردون ...

برای بارداریم چندتایی نذر کردیم خدا خودش روشو بهم برگردونه لطفی هم در حق من بکنه😔

ای بابا من مورد دیدم  بعد ۱۸ سال بچه دار شده ناامید نباشید

پناه بر خدا ...دیگه دس کشیدم هرچی خیره

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
خیلیییی شرایطش سخته درسته برا آینده بچه میگن ولی شاید بچه بزرگ شد خوب از کار درنیومد خونه چند میلیار ...

مکه قرار همه خونه داشته باشن مگه بچه های خونه به نامشون همین که سایه پدر مادر بالاسرسون باشه خیلی و اینکه بدونن اون زن و شوهر  از پس هزینه هاش بر میان تو رفاه نسبی هست بچه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
مکه قرار همه خونه داشته باشن مگه بچه های خونه به نامشون همین که سایه پدر مادر بالاسرسون باشه خیلی و ...

اخه الان شرایطش فرق میکنه منم رفتم گفتن باید به اسمش بزنین چون خیلی مورد داشتیم بچهارو ول کردن ...خیلیا تو پرورشگاه با درس خوندن الان دکتر و مهندسن اونجا میگن بهشون میرسیم تا بدن کسایی که شاید ازشدن خوب مراقبت نکنن یا نزارن درس بخونن

مشکلتون چیه میتونم بپرسم

پی سی او شدید دارم همسرمم اسپرمش ضعیفه ۲بار ivfکردم منفی شد ۱بار ای یو ای منفی بعد گفتن ژنتیکیه دیگه نرفتم حوصلم سر رفته از مطب و دارو...

شما چندساله منتظرین

2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

مادرشوهر

sm73 | 52 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز