2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مادرشوهر من سه تا داره والا با گذشت این همه سال برگشته بهن میگه ایشالله هیچکدوم نبودن بچه چیه همش ناراحتی و گیر 

اونوقت خیلیام مثل شما تو حسرت بچه 

ایشالله خدا زود زود دامنت سبز کنه

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
عزیزم همیشه به یادت هستم. متم در حسرت بارداری همچنان دارم سر می کنم.... 💔

خدا یه بچه سالم بهت بده ان شاءالله

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

چندساله؟ 

اشنامون رفت دکتر بعد ۱۲سال بچه دارشد ۳سال بچه اش  الانم ۵ماهشه بارداره هیچ وقت ناامید نشو عزیزم برات دعامیکنم 

🎭  ی سری درداگفتنی نیست تاابدرودلت میمونه حالامیخاد ب نفعت باشه یا میخاد ب ضررت 🤫🖤
ایشالله کار ب اونجا نرسه من تجربه کنم تموم اون لحظات شیرین رو

انشالا ولی خودت اذیت نکن به زور از خدا نخواه شاید واقعا صلاحت نیست چون الان دیکه نازایی وجود نداره با این همه علم و پیشرفت وقتی نمیسه بدون خیر 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
مشکلش چی بود شما میدونی؟ دکتر کجا رفت

نه عزیزم نمیدونم امپول زد یا کاشت فک کنم کاشان رفت

🎭  ی سری درداگفتنی نیست تاابدرودلت میمونه حالامیخاد ب نفعت باشه یا میخاد ب ضررت 🤫🖤
اینقد سخته شرایطش باید حتما ملک ب نامش بزنی  چ تصمینی هست صبح بچه بدی نشه همه برداره بره

این دیکه چه شرایط مسخره ایی یکی هم مبخواد بیاد ثواب کنه سرپرستی به بجه رو قبول کنه با این شرایط فرار میکته 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......