2777
2789

سلام.من یه پسر حدود ۵ساله دارم جدیدا خیلی خجالتی و توسری خورشده از،خودش دفاع نمیکنه هرکی اذیتش میکنه یا میزنتش هیچ کاری نمیکنه میاد به من میگه و گریه میکنه بارها بهش گفتم خودت از،خودت دفاع کن نزار،اذیتت،کنن یا اسباب،بازیاتو ازت بگیرن ولی بدتر شده کسی راه حلی داره

پسر منم پنج سالشه .. 

اول باید دنبال علت بگردی ببینی کسی تهدیدش کرده کتکش زده یا ب اندام خصوصیش دست زده یا هرچی .. اول علت رو پیدا کن 

قدم بعدی شبا ک شوهرت خونه است بگو بیشتر وقت بزاره برا بشه با هم کشتی بگیرن بوکس کار کنن تمرین دفاع شخصی ..مثلا اگر کسی خواست بزنه تو سرت تو اینجوری بزن تو دلش و اینجور چیزا .. فقط باید یادش بدی یکی خورد دو تا بزنه .. درسته روانشناسا نهی کردن ولی چ میشه کرده بچه های مردم وحشین بخای یاد بچه بدی کتک بده و اینا داغونش میکنن

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید همبازی داشته باشه از اونا یاد بگیره

حتما یکی فلدری کرده سرش

تو خونه اعتماد به نفس بدین بهش

هی تو سرش نزنین تو نمیتوتی

بی غرضه

خجالتیه

همش بگین الان خیلی خوب شده قبلا کوچیک بود نمیتونست الان خوبه

با بچه های دیگه مقایسش نکنید که اونو نیگا تورو نیگا

اگرم کتک خورد هی به روش نیارین

تو خونه خودتون باهاش بازی کنید نمایش بدین بگو من یه بچه بدم که اسباب بازی تو گرفته و هی فرار کنید و اخرم پسرتون پیروز میدان بشه

کمکم اعتماد ب نفسش میره بالا

خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم 
پسر منم پنج سالشه ..  اول باید دنبال علت بگردی ببینی کسی تهدیدش کرده کتکش زده یا ب اندام خصوصی ...

دقیقا اولا هی،میگفتم دعوا نکن دیدم فقط من دارم بچمو کنترل میکنم و بقیه سواستفاده میکنن خیلی حرص میخورم

جایی میریم با همسن های خودش ارتباط برقرار نمیکنه خجالتیه و اگه بزننش هیچ کاری نمیکنه میاد پیش من.میش ...

بخاطر این کرونای لعنتی محدودیتم هست وگرنه مهد هم بره خیلی بهتر میشه

نونوایی هر کدومتون میرین ببرین جلو وایسه کمکم عقب وایسین خودش بگه و شما بگیرین نونو که داغ نباشه

مغازه بیرون وایسین یه چیز فقط یه چیز بگین بره خودش بگه بخره یا لااقل انتخاب کنه 

فقط تشویق و تشویق و تشویق هرچقدر م عصبانی شدید بع روش نیارید که بی عرضه است بگین اون بد بوده اشکال نداره دفعه دیگه تو برنده ای

سرزنش فقط و فقط بدتر میکنه روحیه نمیده

خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم