مامان_دودل5 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 4823 عنوان بچه ها فردا تولد همسرمه بیاید 330 بازدید | 59 پست نمیدونم چیکا کنم خودش راضی نیست مامانش اینارو دعوت کنم برای شام و تولد میگه هزینه اس منم دونفری ترجیح میدم ولی میگم نکنه مامانش اینا نارتحت شن دعوت نکردم نمیتونمم بگم بعد شام بیان خجالت میکشم خودمم درد پریودی دارم پس فردام یه امتحان مهم دارمممم چیکاکنممممم کلافه شدمممم خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍 1400/03/29 | 21:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
titaa عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 59816 دعوت نکن کلا کادو چی گرفتی هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁
somayehh عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 16004 خب دیگه بیخیال بهشون کیک بده لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏
dangres عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 1479 منم ۲۴ ام تولد شوهرمهاز نامزدیم تا الان ۷سال میگذره که هرسال با خانواده هامون بودیماما امسال دوست دارم دوتایی باشیم توی فکرشم برنامه ریزی کنم
mahi000 عضویت: 1399/10/17 تعداد پست: 3018 تنهایی بگیرین خویه کیک خوشگلم بخرخیلی باحاله ❤️اونی که از همه سره خدای بالاسره❤️
**المیرا** عضویت: 1392/06/04 تعداد پست: 53602 مگه قراره هر تولد مامانش اینا رو دعوت کنی؟نه عزیزم اینبار دوتایی خوش بگذرونین.
مامان_دودل5 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 4823 دعوت نکن کلا کادو چی گرفتی هیچی همه چی با هم قاطی شده کادو مهم نیست بعدا براش شلوار میگیرم خودشم میگه پولشو بده بعدا بخریم 😁 خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
hjkoiytrdscv عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 5984 دونفره بگیر وقتی می مانی و می بخشی فکر میکنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
مامان_دودل5 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 4823 خب دیگه بیخیال بهشون کیک بده کیک بپزم یعنی؟؟ خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
mahi000 عضویت: 1399/10/17 تعداد پست: 3018 کیک بپزم یعنی؟؟ آره بخر یا بپز ❤️اونی که از همه سره خدای بالاسره❤️
مامان_دودل5 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 4823 تنهایی بگیرین خو یه کیک خوشگلم بخر خیلی باحاله اره دوس دارم ولی میترسم خودشون بدون دعوت پاشن بیان خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
titaa عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 59816 هیچی همه چی با هم قاطی شده کادو مهم نیست بعدا براش شلوار میگیرم خودشم میگه پولشو بده بعدا بخریم 😁 خوش بگذرونین😵 هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁
مامان_دودل5 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 4823 مگه قراره هر تولد مامانش اینا رو دعوت کنی؟ نه عزیزم اینبار دوتایی خوش بگذرونین. اره هرسال دعوت کردم ولی امسال سرمون یکم شلوغ شده خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
مامان_دودل5 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 4823 دونفره بگیر اره خیلی خوب میشهههههه ولی میترسم خودشون پاشن بیان خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍