مامان_دودل5 مدیر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 4823 عنوان بچه ها فردا تولد همسرمه بیاید | مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 59 پست نمیدونم چیکا کنم خودش راضی نیست مامانش اینارو دعوت کنم برای شام و تولد میگه هزینه اس منم دونفری ترجیح میدم ولی میگم نکنه مامانش اینا نارتحت شن دعوت نکردم نمیتونمم بگم بعد شام بیان خجالت میکشم خودمم درد پریودی دارم پس فردام یه امتحان مهم دارمممم چیکاکنممممم کلافه شدمممم خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍 1400/03/29 | 21:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_دودل5 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 4823 آره بخر یا بپز میخواستم از اون کوچولو دونفره ها بگیرم براش خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
مامان_دودل5 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 4823 خوش بگذرونین😵 اوووف ینی میشهههعه😭😭 خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
مامان_دودل5 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 4823 قرار نیست جشن بگیری ب بقیه بگی ی جشن دو نفره بگیرین حدس میزنم نگم بهشونم خودشون بیان خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
مامان_دودل5 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 4823 دونفری بهتره منم بیشتر دوس دارم خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
نگاااااااار عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 9413 حدس میزنم نگم بهشونم خودشون بیان خب ی جوری غیر، مستقیم بگو قراره فلان شب بریم بیرون با شوهرم
737373sara73 عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 996 دوتایی برید شام بیرون از خون جوانان وطن لاله دمیده از ماتم سرو قدشان سرو خمیدهخفه خون گرفتیم چون خوب تفهیمیم به نام خداوند رنگین کیان
مامان_دودل5 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 4823 خب ی جوری غیر، مستقیم بگو قراره فلان شب بریم بیرون با شوهرم وای شده کابوووووس فردا😭😭😭صب تا شب سعی میکنم درس بخونم اینم از اینور خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
مامان_دودل5 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 4823 باهم برید کافه یا رستوران، یه شب دونفره اوووف نگوووو😍😍😍 خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
نگاااااااار عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 9413 وای شده کابوووووس فردا😭😭😭صب تا شب سعی میکنم درس بخونم اینم از اینور 🥺🥺🥺چقد سختهخوب الان ب شوهرت بگو ب خانوادش بگه درس داری وجشن نمیگیرین
مامان_دودل5 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 4823 🥺🥺🥺 چقد سخته خوب الان ب شوهرت بگو ب خانوادش بگه درس داری وجشن نمیگیرین میدونی خانواده ش زود ناراحت میشن بهشون برمیخوره خیلی وقتم هست دعوتشون نکردم برای شام و اینا چون وضعمون نامعلوم بوده میگم نگمم ناراحت میشن بدجور گیر کردم خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
همسرشایانم عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 13334 بذار آخر هفته که وقتت باز باشه و پری هم تموم شده حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
نگاااااااار عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 9413 میدونی خانواده ش زود ناراحت میشن بهشون برمیخوره خیلی وقتم هست دعوتشون نکردم برای شام و اینا چون وضعم ... میتونی زنگ بزنی یکی چون پریودم و شوهرمم کار داره قرار شد تولد شوهرمو چند روز، دیگه بگیرمو برا چند روز دیگه دعوت کنی و دوتا جشن بگیری😁😁