2777
2789
بله عزیزم رب گوجه فرنگی ندارم..

http://ikaban.ir/recipe/chicken-with-pomegranate/

بدون زعفرون هم خوب میشه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

من یه مدل درست مبکنم بدون رب البته زعفرون میزنم شما نزن 

به اینصورت که تا نصف تابه پیاز خرد کن خلالی و بسیار نازک مرغ ها رو بشور کامل خشک کن بعد نمک و زردچوبه و فلفل سیاه بپاش کامل بخوابون روی پیاز ها در حد سه قاشق هم روغن زیتون بزن زیرش رو بسیار کم کن و درش رو ببند تا دوساعت باز نکن پیازها کامل اب میشه و مرغ حالت پخته و بریونی پیدا میکنه   من اخر سر زعفرون دم کرده هم میدم روش و با رشته پلو سرو میکنم 

با روش فر نمکی هم میتونی درست کنی 

بزرگترین دشمن هرکس خودشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه مدل درست مبکنم بدون رب البته زعفرون میزنم شما نزن  به اینصورت که تا نصف تابه پیاز خرد کن ...

عزیزم عکس نداری از آخرش که پخته شده ؟

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
من اینطوری گوشت میپزم توی زودپز البته ... عالی میشه  

راست میگی خوب میشه چون با ماهیچه امتحان کردم خوب شده البته تو ارامپز 

بلدرچینم اینجوری میپزم

بزرگترین دشمن هرکس خودشه

مرغ با یه تیکه پیاز سیر زنجبیل نمک بذار بپزه بعد که پخت دربیار سرخش کن .پیاز و سیرشو دربیار بنداز دور .پیاز داغ درست کن زردچوبه فلفل ادویه کاری بزن بذار یکم بجوشه و آبش کم شه میتونی مرغتو درنیاری سرخ کنی همونجوری پیازداغ کنی بریزی توش

اینجوری درست کن انگشتاتم میخوری.تو ماهیتابه بچین مرعهاتو دو سه لیوان اب بریر با کمی‌نمک بزار بپزه وقتی ابش خشک شد داره یواش یواش روغن پس میده اینور اونورش و ادویه و زرد چوبه و فلفل بزن خود به خود حالت سوخاری میشه چون مزه خودش میمونه بدون اب خیلی خوشمزه میشه خیبیییلییی