سلام من رفلاکس شدید دارم یعنی جوری هست زندگیمو مختل کرده شب وروز ندارم میترسمم برم اندوسکوپی کسی بوده رفلاکس داشته باشه خوب شده باشه تو روخدا بگید اگه خوب شدید چیکار کردید
❤خـدایقشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
یعنی خیلی کم پیش میاد که سر معده یا سر دلم بسوزه ولی بعد خوردن یسری چیزا توی گلوم احساس سوزش و سنگینی و پر بودن گلو میکنم. اروغ هم زیاد میزنم حتی بعد اب خوردن. بهش رفلاکس پنهان میگن
لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ
سلام عزیزم.عرق زنیان رو چه مقدار بخورم؟ عرق زنیان باعث تهوع نمیشه بعد غذا؟ شما اروغ هم میزدی ...
من آروغ نمیزنم شما که این مشکلو داری احتمالا نفخ معده هم داری بهتره هرشب قبل خواب یه قاشق تخم بارهنگ نصف استکان عرق نعناع و اب ولرم و عسل مخلوط کنی بخوری هرشب ببین گلم رفلاکس درمان قطعی نداره من الان چند ساله از این تاپیک میگذره ولی باز درگیرشم یه سرما ساده بخورم سریع عود میکنه شدید چاره ای نیست باید مدارا کنی هروز صبح ناشتا لانزو میخورم زنیان هم عالیه بگیر هروز بعد غذا بخور
❤خـدایقشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱