2821
2789
عنوان

رفلاکس

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 63 پست
دکتر رفتم یه دوره دارو داد خوردم خوب بودم دوباره برگشت گفت اگه خوب نشدی باید بیای اندوسکوپی که میترس ...

پسر من نوزاده این مشکل و داشت ، دکتر گفت خارجی هاوقتی مشروب میخورن یه شربتی میخورن به اسم دومپریدون سر معده رو میبنده رفلاکس نمیشن  ،اینجا از روی اون برای نوزادا دومتیدون درست کردن . تو از داروخانه بپرس برای بزرگسال داره ؟ 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 

من این مشکلو داشتم اما هرروز نبود مثلا چندروز درکل ماه

اسیدمعدم میومد تو دهنم

یکماه ونیم گرمی خوردم کلا معدم خوبشدماهی یکییکیدوبار معده درد افتضاح میگرفتم همیشه 

البتع برا یه چیز دیگه خوردم...اماخود ب خود معدم خدبشد

یه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم بابت دلداریت واسم دعا کن چون همسرم عاشق بچست دعا کن زودی خوب شم بتونم باردار بشم

عزیزم شما معدت خوب شد یا نه ؟ اب سیب زمینی بخور اگه هستی پیام بده بهم 

برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟
گلم تروخدا جوابمو بده منم کرجم شما  عمل فتق هیاتال کردی

نه عزیزم فتق رو که عمل نمیکنن فقط باید مراعات غذایی داشته باشی عرق زنیان بگیر بعد هر وعده غذا بگیر بخور خیلی عالیه شربت ضد اسید خیلی کمکت میکنه با ناشتا لانزو البته بهتره اول بری دکتر ولی زنیان رو حتما بخور

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
نه عزیزم فتق رو که عمل نمیکنن فقط باید مراعات غذایی داشته باشی عرق زنیان بگیر بعد هر وعده غذا بگیر ب ...

وافعا؟اخه یجا نوشتی میخوای عمل کنی..چه دکتری خوبه تو کرج واسه گپارش

شما علاعمت چیه؟من۶روزه درد مدام دارم تو معدم میزنه قفسه سینم و سمت چپ سینم اصلا خوب شدنی نیس دهنمم تلخه

همش حس میکنم فتقه...شما اندوسکپی شدی؟کجا؟هزینش چقد شد

پسرم بال و پَرَم👶همسرم تاجِ سَرَم👑
وافعا؟اخه یجا نوشتی میخوای عمل کنی..چه دکتری خوبه تو کرج واسه گپارش شما علاعمت چیه؟من۶روزه درد مدام ...

فتق دکترا میگن عمل کنی امکان بازگشت هست بعد هرکسیو عمل نمیکنن اونایی که خیلی حاد باشن من پیش دکتر محمد تقی صفرب تو چهارراه طالقانی رفتم من هروز دارو میخورم باید مدارا کنی شما بهتره بری یه گوارش تا ببینه چه جوریه من اندوسکوپی نوشت نرفتم بخاطر کرونا ولی هزینش مطب خودش گفت ۷۰۰ میگیرم بیمارستان دولتی مثل رجایی دوستم تازه رفته ۳۰۰ داده 

وافعا؟اخه یجا نوشتی میخوای عمل کنی..چه دکتری خوبه تو کرج واسه گپارش شما علاعمت چیه؟من۶روزه درد مدام ...

من عید کرونا گوارشی گرفتم معدمو داغون کرد رفلاکس معده شدیددد گرفتم که سه ماه اسیر بودم الان باردارم باز اذیتم میکنه دهنم ترش میشه تا یه چی میخورم ولی خب دارو مصرف میکنم چون بارداری رفلاکس رو تشدید میکنه استرس رو از خودت دور کن چون بدترش میکنه اگه میبینی خیلی اذیتی برو دکتر 

من عید کرونا گوارشی گرفتم معدمو داغون کرد رفلاکس معده شدیددد گرفتم که سه ماه اسیر بودم الان باردارم ...

عزیزم شما پس اندوسکپی نشدی چطور فهمیدی فتق داری؟

جناق سینت ینی بین ۲ تاسینه هات احساس درد داری که بزنه به سینه چپت؟

سوال دیگم اینکه دکتر خوبیه اخلاقش چطوره وقت میزاره؟

عزیزم شما پس اندوسکپی نشدی چطور فهمیدی فتق داری؟ جناق سینت ینی بین ۲ تاسینه هات احساس درد داری که ب ...

عزیزم اونایی که رفلاکس دارن وقتی اسید معده برمیگرده یعنی فتق دارن دیگه بله من درد سوزش همه چی اوایل شدیدتر بود باید دارو مصرف کنی بله دکتر خوبیه باحوصلست 

عزیزم اونایی که رفلاکس دارن وقتی اسید معده برمیگرده یعنی فتق دارن دیگه بله من درد سوزش همه چی اوایل ...

نه عزیزم اینطور نیس...رفلاکس با فتق داره به نظرم