2821
2789
عنوان

رفلاکس

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 63 پست

[QUOTE=227647863]نه عزیزم اینطور نیس...رفلاکس با فتق داره به نظرم[/QUOTرفلاکس همون برگشت اسید به مری هستش که دکترم گفت فتق که همون شل شدن دریچه معدست باعثش میشه وگرنه دریچه مشکل نداشته باشه اسید نمیتونه برگرده به مری

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
[QUOTE=227647863]نه عزیزم اینطور نیس...رفلاکس با فتق داره به نظرم[/QUOTرفلاکس همون برگشت اسید به مری ...

سلام خوبی دلسا..من همونم که راج به فتق سوال کردم

دکتری که معرفی کردی حیلی دیر وقت میده چ کنم😔😔😔

پسرم بال و پَرَم👶همسرم تاجِ سَرَم👑

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام خوبی دلسا..من همونم که راج به فتق سوال کردم دکتری که معرفی کردی حیلی دیر وقت میده چ کنم😔😔😔

عیبی نداره عزیزم برنامه شفاداک رو نصب کن دکترهای متخصص گوارش خوبی هستش نوبت بگیر 

نه عزیزم فتق رو که عمل نمیکنن فقط باید مراعات غذایی داشته باشی عرق زنیان بگیر بعد هر وعده غذا بگیر ب ...

سلام عزیزم.عرق زنیان رو چه مقدار بخورم؟ 

عرق زنیان باعث تهوع نمیشه بعد غذا؟

شما اروغ هم میزدید؟ من دیگه کلافه شدم و رفلاکس حنجره دارم.بجز زنیان چه راههای دیگ بلدی؟

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

سلام عزیزم.عرق زنیان رو چه مقدار بخورم؟  عرق زنیان باعث تهوع نمیشه بعد غذا؟ شما اروغ هم میزدی ...

سلام عزیزم

رفلاکس حنجره یعنی چه جوری؟؟

نه عزیزم فتق رو که عمل نمیکنن فقط باید مراعات غذایی داشته باشی عرق زنیان بگیر بعد هر وعده غذا بگیر ب ...

شما بعد چه مدت استفاده از عرق زنیان خوب شدین؟

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

سلام عزیزم رفلاکس حنجره یعنی چه جوری؟؟

یعنی خیلی کم پیش میاد که سر معده یا سر دلم بسوزه ولی بعد خوردن یسری چیزا توی گلوم احساس سوزش و سنگینی و پر بودن گلو میکنم. اروغ هم زیاد میزنم حتی بعد اب خوردن. بهش رفلاکس پنهان میگن

سلام عزیزم.عرق زنیان رو چه مقدار بخورم؟  عرق زنیان باعث تهوع نمیشه بعد غذا؟ شما اروغ هم میزدی ...

من آروغ نمیزنم شما که این مشکلو داری احتمالا نفخ معده هم داری بهتره هرشب قبل خواب یه قاشق تخم بارهنگ نصف استکان عرق نعناع و اب ولرم و عسل مخلوط کنی بخوری هرشب ببین گلم رفلاکس درمان قطعی نداره من الان چند ساله از این تاپیک میگذره ولی باز درگیرشم یه سرما ساده بخورم سریع عود میکنه شدید چاره ای نیست باید مدارا کنی هروز صبح ناشتا لانزو میخورم زنیان هم عالیه بگیر هروز بعد غذا بخور

شما بعد چه مدت استفاده از عرق زنیان خوب شدین؟

من هنوزم کامل درمان نشدم چون رفلاکس درمان قطعی نداره فقط و فقط باید مراعات کنی عود نکنه

یعنی خیلی کم پیش میاد که سر معده یا سر دلم بسوزه ولی بعد خوردن یسری چیزا توی گلوم احساس سوزش و سنگین ...

منم مشکل سوزش گلو رو دارم خیلی اذیت میشم 😔😔

من آروغ نمیزنم شما که این مشکلو داری احتمالا نفخ معده هم داری بهتره هرشب قبل خواب یه قاشق تخم بارهنگ ...

عرق نعنا رو چندبار خوردم معدمو اذیت کرد. ولی زنیان وقتایی که غذا سردلم مونده میخورم مفیده حالا چندروزی بعد غذا میخورم ببینم چطوریه

اره دقیقا کافیه کوچکترین ناپرهیزی کنی😪 الان سرما خوردم حالم خول نبود اب قند خوردم. رفلاکس گلوم پیداش شده. بنظرت الان که دوساعت از غذام گذشته زنیان بخورم؟

من هنوزم کامل درمان نشدم چون رفلاکس درمان قطعی نداره فقط و فقط باید مراعات کنی عود نکنه

رعایت هاشو میگی گلم؟ من مرکبات و نوشابه و شیر و دوغ دوساله لب نزدم ولی بازم رفلاکس دارم

عرق نعنا رو چندبار خوردم معدمو اذیت کرد. ولی زنیان وقتایی که غذا سردلم مونده میخورم مفیده حالا چندرو ...

اره بخور من دقیقا مثل توام همیشه خدا هم دهنم یا ترشه یا تلخ

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز