2777
2789
عنوان

دلم گرفته😓😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 55 پست
خیانتش دورغ هاش چشم های هیز و ناپاکش دخالت خانواده اش رابطه با زن های سا عتی اختلال های جن سی و ...

بنظرت همچین آدمی ارزش ناراحتی داره ؟

ما هیچ الهی همه تو ••• خوشا به بخت بلندم که در کنارِ منی♡  متاهل و متعهد💍 جانِ من است او  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنی دوستم  
میفهمم چی میگی ولی دل بی صاحابم بدجوری شکسته😭😭😭 اون واقعا منو نمیخواست باهام بازی کرد😭😭😭 با ...

ایشالله میگذره و فراموش میشه زیاد بهش فکر نکن

همه یجور مشکل دارن دیگه،،،مشکل توأم اینجوریه که انشالله میگذره

خودتو سرگرم کن تا فکر و خیال نکنی

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من حس میکنم شوهرم دیگه دوسم نداره نمیدونم چرا خودش ک حرفهای عاشقانه زیاد میزنه ولی حالم از حرفهای اجباری بهم میخوره واقعا نمیدونم چیکار کنم نمیتونم با کسی هم حرف بزنم 

وخدایی ک بشدت کافیست😍من ب معجزه ی خدا ایمان دارم..
خیلی سخته عزیزم فقط از خدا میخام بهت ارامش بده ک بااین موضوع کنار بیای

ممنون🙏😭😭😭

بعد از طلاق پیام داد که نری سرکار خودم بهت پول میدم

الانم با دوست خانوادگیشون که چندسال باهم خوب نبودن

خوب شدن که با دختر اون بره عشق کنِ

بنظرت همچین آدمی ارزش ناراحتی داره ؟

اون یه هرزه ی به تمام معناست

از این ناراحتم که چرا انقدر ساده بودم

چرا انقدر راحت با هرچیزی که میخواست کنار میومدم

من تمام عشقم رو به پاش ریختم اونوقت اون باهام اینجوری رفتار کرد😓😓😓

ممنون🙏😭😭😭 بعد از طلاق پیام داد که نری سرکار خودم بهت پول میدم الانم با دوست خانوادگیشون که چند ...

ی روزی ک بره همه دوراشو بزنه تازه میفهمه ک چ کسیرو از دست داده ولی اونموقعس ک تو دیگه برات مهم نیس حتی بهشم فکر نمیکنی فقط قوی باش بزار این روزا بگذره

همه این ناراحتی ها بخاطر تنهایی عزیزم کاملا درکت میکنم خودمم تو مراحل جداییم

خیلی سخته😭😭😭

من دلم شکسته

ای کاش خودش وقتی دوستم نداشت مردو مردونه بهم میگفت که انقدر احساس احمق بودن نکنم😭😭😭😭

با مشاور صحبت کن انشاالله که واقعا دوستتون داره

نمیدونم شاید چون باردارم اینجوریم ولی پر اینستاش یا گوشسش همش فیلمای ناجور میبینه یا دخترای خرابو واقعا دیگه نمیخام دوسش داشته باشم دارم داغون میشم