2777
2789
عنوان

وای ی نفر ☹️☹️

128 بازدید | 12 پست

ی خانوم جوانی از شهرای اطرافمون ، چند روز پیش رفته بوده عمل بینی تهران انجام بده ،، گفتن خانواده ش به دلیل قصور پزشکی فوت شده ..

فکر کن بری بینی ت رو عمل کنی بعد اینجوری بشه !!

تازه مثلا رفته بود تهران که امکانات بیشتر باشه ..

ی دختر بچه یک پنج ساله هم داشته 😥

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره واقعا دکتر ینی چ قصوری کرده سبب فوت سده

جزییاتش رو نگفتن .خانواده ش ک میگفتن قصور پزشکی

مثل اینکه حتی کلینیک یک آمبولانس هم نداشته که انتقالش بدن بیمارستان

جزییاتش رو نگفتن .خانواده ش ک میگفتن قصور پزشکی مثل اینکه حتی کلینیک یک آمبولانس هم نداشته که انتقال ...

اوه چ بد. خاک توسر دکتر بی رحم اگ قصوری داشته بچه رو بی مادر کرد برای پول

تهش دیه میده ولی اون بچها چی

تو محله ی ما هم به دختر جوونی چند سال پیش سر عمل بینی فوت شددختره انقدر خوشتیپ و باکلاس بوداون زمان ...

راستش منم چند وقته هی با خودم برا عمل بینی کلنجار میرم تا اینکه این اتفاقه افتاد الان خیلییییی دو به شک شدم

کلا از لحاظ پزشکی ویرانیم

من خودم اهل تهرانم دیروز عمل جراحی انجام دادم و خداروشکر به خیر گذشت باز من چقدررر هزینه کردم و دنبال بیمارستان گشتم توی بهترین جای تهران باز ۲ ساعت بعد عمل منو مرخص کردن با وجود اینکه عملم سخت و طولانی بود . تخت نداشتن حداقل بذارن آدم از منگی بیاد بیرون بعد آدم رو مرخص کنن

چه عملی داشتی؟

یه کم توضیحش طولانیه

یه سلول از دوران جنینی توی بدن من یعنی پایین لاله گوشم توی گردن جا مونده بوده که تجزیه نشده و پس از سال ها هی خودش رو ارتقا داده بود تا تبدیل به یه بافت شده بود و چند وقت پیش که عفونت و باد کرد متوجهش شدم . سختیش این بود که این بافت کاملا نزدیک و کنار عصب های صورت بود و نیاز به دستگاه و دکتر و کادر ماهر نیاز داشت و اینکه تا بیهوشم نمی کردن و یه ماده تزریق نمی کردن نمی فهمیدن این بافت چقدر و تا کجا رو گرفته که البته خداروشکر برای من خیلی گسترش پیدا نکرده بود بیشتر عمیق بود

یه کم توضیحش طولانیه یه سلول از دوران جنینی توی بدن من یعنی پایین لاله گوشم توی گردن جا مونده بوده ک ...

اهااااا

خب خدا رو شکر که بخیر گذشت و الان سالمی

اصلا دکترا خیلی بی دقت و بی مسیولیت شدن