2777
2789
عنوان

☝️یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 73 پست
🌺🌺🌹خواهش عزیز روزی دوسه لیوان... خوشمزه ام هس

اره شنیدم ولی حیف که اشتهاندارم  

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜
وای قربون دستت دست ب دست بچرخون برسه بهم      

😂😂😂

بهترین راه باشگاه بنظرم مخصوصا پیلاتس 

چون لاغری خوش اندامی

برو فرم میده به بدن میشی کپ مانکنای ویکتوریا سکرت😍😍😍

واسه تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن🖤🥀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوش بحات دلت میگیره میتونی گریه کنی من اونم نمیتونم چون بچه هام همش کنارم هستن .میبینن گریه میکنم او ...

چه خوشبحالی 😅😅

مامانم داشت میرفت عروسی هرچقدر اصرار کرد نرفتم موندم خونه که گریه کنم تازه شروع کرده بودم گریه میکردم که بابام از بیرون اومد زود تند چشمامو پاک کردم رفتم درو باز کردم

بعد بابام رفت نماز بخونه من رفتم یکم تو سرویس بهداشتی گریه کردم بعد یکم اومدم تو اتاقم قائمکی ...

خلاصه اینجوری دیگههه😅😅

اره شنیدم ولی حیف که اشتهاندارم    

منم مثل تو بودم کم اشتها... . الان انقد اشتهام باز شده که دارم جلو خودمو میگیرم نخورم😂😂😂

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
😂😂😂 بهترین راه باشگاه بنظرم مخصوصا پیلاتس  چون لاغری خوش اندامی برو فرم میده به بدن میشی ...

وای حوصله باشگاه رو ندارم دلم میخاد تو بیست روز چاق شم واقعا باید چاق شم لازمه تو این بیست روز ولی اخه چطور  

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜
رفتم خونه مادرشوهر غذا پختم دستم سوخت ظرف شستم 😔 روز خوبی نبود برام

من که اعتقادم اینه روزایی که میرم خونه ی مادرشوهر هیچوقت روز خوبی برام نیس .چون اخرش با دعوا و ناراحتی برمیگردم خونه 

کاش همه چی درست بشه

منم مثل تو بودم کم اشتها... . الان انقد اشتهام باز شده که دارم جلو خودمو میگیرم نخورم😂😂😂

چیکارکردی توروخدابگو  

وای حوصله باشگاه رو ندارم دلم میخاد تو بیست روز چاق شم واقعا باید چاق شم لازمه تو این بیست روز ولی ا ...

چرا باشگاه که خیلی خوبو شاده

متاسفانه چاق شدن خیلی سخت تر از لاغر شدنه

شاید تیروئید داری 

واسه تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن🖤🥀