2777
2789
عنوان

☝️یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 73 پست
خوب بود روز تولدم بود رفتیم پارک پسرم دوست داشت دوستمو بعد مدتها دیدم برام یه سبد گل آورد

امسال سال قشنگ تری براتون باشه پر از سلامتی و خوشبختی و آرزوهای برآورده شده😍تولدت مبارک 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خونواده هیچکسی حامی رویاها نیس، منم حمایت نشدم تحقیر توهین، داداش 8 سالم همون موقع متلک بارم می‌کرد ...

منم همینطور منتها شما قوی بودین سر حرفتون وایسادین من ضعیف بودم کنار کشیدم 

دخترام رو کمک میکنم به هدفی خواهن داشت برسن مهم نبس چی باشه درس باشه یا هنر فقط دلم میخواد عین من افسوس نخورن ...

جامعه ی ما به دختر زیاد بها نمیده .شاید اگه پسر بودم الان شرایطم همونی بود که دلم میخواست 

کاش همه چی درست بشه

وقتی برگشتیم حال مامانبزرگم خیلییی بد شد تا آمبولانس لعنتی بیاد تموم کرد😔

😟😟☹️☹️😭😭

وای خدا تسلیت میگم 💔واقعا تولد تبریک گفتن خوبه اما... روحشون تو آرامش باشه واقعا ناراحت شدم قلبم درد گرفت چون مامان بزرگمم خیلی وقته ندیدم، بدتر شدم این شنیدم 

منم همینطور منتها شما قوی بودین سر حرفتون وایسادین من ضعیف بودم کنار کشیدم  دخترام رو کمک میکن ...

من اینقدر کتاب خوندم، سرکار مطب کار می‌کردم خانم دکتر عین من یکم شخصیتی نزدیک بود بهم و می‌فهمید که چقدر سردر گمم. کتاب هایی که معرفی کرد و چیزایی که خودم خریدم و خوندم نجاتم دادن.... قوی بودن وظیفه من بود چون واقعا زندگی سخت گذشت بهم 

من اینقدر کتاب خوندم، سرکار مطب کار می‌کردم خانم دکتر عین من یکم شخصیتی نزدیک بود بهم و می‌فهمید که ...

پس یه  فرشته ی نجات داشتین 😍 .

انشالله که مرحله به مرحله ی زندگیتون رو با موفقعیت و سربلندی پشت سر بزارین 😘

کاش همه چی درست بشه

پس یه  فرشته ی نجات داشتین 😍 . انشالله که مرحله به مرحله ی زندگیتون رو با موفقعیت و سربلندی پ ...

ممنون مهربون خانم✨✨✨

کاش همه باور داشته باشن خودشونو که به خواسته های قلبی شون برسن و موفق شن تو زندگی شون ☀️💗

😟😟☹️☹️😭😭 وای خدا تسلیت میگم 💔واقعا تولد تبریک گفتن خوبه اما... روحشون تو آرامش باشه واقعا نارا ...

مرسی عزیزم😔💔

معذرت میخوام قصد ناراحت کردنتو نداشتم😥☹

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

اها باید سعی کنی کم کم غذاتو بیشتر کنی یدفه که نمیشه کم کم شروع کن روزی یه قاشق بیتر بخور که بهت فش ...

مرسی😍

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜
همون شیره خوردم.... روزی سه لیوان مثل شربت ولی یکم شیرین تر.... اشتهام باز شد 

چقدم خوب شیره خرما یا انگور فرقی نداره؟

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜
چقدم خوب شیره خرما یا انگور فرقی نداره؟

انگور بخور. خرما شاید زیاد خوشمزه نباشه

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
انگور بخور. خرما شاید زیاد خوشمزه نباشه

ممنون عزیزم😍😍

ممنون عزیزم😍😍

خواهش عزیز🌷🌺🌹

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔