2777
2789
عنوان

۱۰ روز دیگه نوبت سزارین دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 5761 بازدید | 119 پست
دلم میخواد زمان زایمانم برسه دیگه داغون شدم😩 ب شیرینی بعداز زایمانت فکر کن ترس ازسرت میپره

وای اره بخدا ایشالله بچه هامون سالم باشن ولی ماه های آخر خیلی دیگه سخت میشه 😣نفست دیگه بالا نمیاد.

دخترم زندگیمه❤️

سلام عزیزززززم 

به سلامتی 

مبارکه مامان 

کلی لحظه های شیرین منتظرته

من عملم دو ماه پیش بود 

بی حسی اسپاینال 

خیلی هم راضی بودم ، بعدش اصلا فشار شکم رو نفهمیدم 

فقط به پسرم فکر می کردم 

حدود یک هفته بعد هم کاملا اوکی شدم 

درد داری اما با شیاف کنترل میشه

بازم مبارکه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم از زایمان خیلی میترسم و اینکه هنوزم معلوم نیس طبیعی یشم یا سزارین سعی خودم میکنم سزارین بش ...

میگن بعدش درد زیاده

البته قبلاً لاپاراسکوپی کردم خیلی اذیت نشدم حالا نمیدونم این در چه حده

میترسم از شنیدن اینکه بگن تیغ رو بده چاقو بده ببر و بدوزو ۰۰۰۰ وای آخه من خیلی ترسوام

واااا اصلا از این چیزا نمیگن.مگه قصابیه.همه وسایل جلو دست دکتر اماده هست.من خودم ماما هستم.همراه بینار میریم اتاق عمل اصلا از این چیزا نمیگن

خوش به حالت منکه تازه به نیمه اش رسیدم خیلی مونده تا زایمان😢😢

اره والا منم

همش استرس زایمان زودرس و کم شدن طول سرویکس ودارم

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
میترسم از شنیدن اینکه بگن تیغ رو بده چاقو بده ببر و بدوزو ۰۰۰۰ وای آخه من خیلی ترسوام

من از بچه ها اینجا شنیدم

میگن  وا مگه سزارین هم ترس داره؟

همه میگن  راحته   بعدش  سخت میشه  که باشیاف حله

چطوری سز شدی؟  منم دلم ممخاد سز بشم

قبول میکنن؟

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

واااا اصلا از این چیزا نمیگن.مگه قصابیه.همه وسایل جلو دست دکتر اماده هست.من خودم ماما هستم.همراه بین ...

نمیشه تو گوشم چیزی بزارم؟ میشه همون موقع شکم رو فشار بدن و چیزی متوجه نشیم؟

ببین بدنیااومدن بچه شایدکمتراز۵دقیقه وقت میبره..دوختن شکم زیادوقت میگیره یه ربع اینا.ولی توهیچی نمیفهمی.توبخشم همینکه حس کردی کم کم بیحشیت میره شیاف دیکلوفناک بزن حتما.بعدشم هر۴ساعت بزن اگه دردداشتی.اینجوری دیگه پمپ دردم نمیخوای

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀

من ۴۰ روز پیش سز شدم بیحسی بود ۵ روز اول برام سخت بود برای بلندشدن ازجام همسرم کمک میکرد ولی دردی نداشتم ک نشه تحمل کرد بعد عمل یکم درد گرفت ک بهم شیاف دادن دردش اروم شد یه قرص هم بود اسمش یادم نیست وقتی دردمیگرفت میخوردم آروم میشد شکمم ک فشار دادن فقط بار آخر ک بیحسی نبودفهمیدم ک یکم درد داشت 

منم یکساله پیش سزارین شدم نترس اصلا بعدش درد داری ک شیاف دیکلوفناک میزنی 

امپول بی حسی ک ب کمر میزنن و سوند کو 

چکترین دردی نداره من موقع عمل همش حرف میزدم 😁😁😂ولی بعد عمل اصلا حرف نزن سرتم تکون نده  

اوح سختیش ۴ روز اوله 

مخصوصا وقتی از تخت میای پایین  برای اولین بار😣😣

چلی و مایعات زیاد بخورکمپوت گلابی بخور یبوست نگیری  ک بخیت پاره بشه چون هوا گرمه هروز بااب ولرم بشور بخیتو و خشک کن و سشوار بکش شلوارم نده روش 

روغن نباتی هم بزنی روش خوبه 

کشیدن بخیه هم هیچ دردی نداره 

اصن من حال میکنم دنیا باهام بازی کنه  
نمیشه تو گوشم چیزی بزارم؟ میشه همون موقع شکم رو فشار بدن و چیزی متوجه نشیم؟

اره واسه من اینظوربودمنم ازفشتردادن میترسیدم ولی انجام ندادن

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀