2777
2789
عنوان

۱۰ روز دیگه نوبت سزارین دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 5761 بازدید | 119 پست

عزیزم وای مبارک باش به سلامتی و تن درست انشالله که خودت و تو راهیت هردوتاتون سالم برگریدن خونه 

ن درد نداره عزیزم فقط اون لحظه ایی که بچتو میزارن رو سینتو هیچوقت نمیتونی فراموش کنی ی تیکه از وجودتو بهت هدیه میده خدا مراقب سلامتیت باش این ساعتای پایانی 

و این که توکلت به خدا باش دردش خیلی خیلی کم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم من تازه سزارین شدم بهشون بگو بیهوشی کامل میخوای ....بی حسی اگر بعضی چیزا رو رعایت نکنی عوارض داره ....شکمت هم بگو بیهوشی فشار بدن .....وقتی میخوان سرپات کنن اگر میدونی حالت بد نکیشه دو تا شیاف با هم بذار ....شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ عالیه بخر همرات داشته باش تند تند بذار البته اگر خودت صلاح میدونی من این کارارو انجام دادم خدا رو شکر زیاد سخت نگذشت

عزیزم شما رایمان کردین منم 26تیر زایمان سزارین دارم زایمانتون چچوری بود منم خیلی میترسم لطفا راهنمای ...

به سلامتی عزیزم

هرکی به من می‌گفت نمی‌تونستم باور کنم که آنقدر راحته

عالی بود تازه من خیلی گریه و خواهش کردم که بیهوشی کامل بکنن ولی گفتن به ما اعتماد کن و تمام این یک سالی که گذشته خداروشکر میکنم که بی حسی بودم و تونستم عجیب ترین حس دنیا رو تجربه کنم کلا هم یک دقیقه طول کشید تا شروع کردن و بچه دنیا اومد تا تو ریکاوری برم ۵ دقیقه خیلی جاها خونده بودم بعد از عمل اولین بلند شدن خیلی سخت و دردناکه اما از ترسم بلند شدم سریع صاف شدم و هیچ اذیت و دردی نداشتم 

تنها قسمت دردناک برای من ۲ ساعت اول بعد از این بود که اثر بی حسی رفته بود از درون درد داشتم و بعدش از فرداش رو پا بودم و خودم کارامو میکردم نگران نباش به سلامتی میری و یه گل بدنیا میاری

میترسم از شنیدن اینکه بگن تیغ رو بده چاقو بده ببر و بدوزو ۰۰۰۰ وای آخه من خیلی ترسوام

شما نمیشنوی صداشون اروم صحبت میکنن خخخخ😃

اصلن استرس نداشته باش خیلی راحت و آسونه

قطعاااا بی هوشی...

اگر میخوای واقعا بدونی چجوری و چیکار کنی درد نکشی تاپیک خاطره سزارین منو بخون❤️

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
به سلامتی عزیزم هرکی به من می‌گفت نمی‌تونستم باور کنم که آنقدر راحته عالی بود تازه من خیلی گریه و ...

تاپیکت مال قبله🤣🤣🤣🤣

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

زمانی که درد داری خیلی کمتر از زمانیه که بهش فکر میکنی نگران نباش فوقش مسکن میزنن بهت فشار شکمم برا من زمانی بود بعد از عمل که اثر بی حسی نرفته بود احساسش نکردم 

خصوصی زایمان کن .دولتی باید درد بکشی اگر نشد سزلرین میکنن.اما اگر نامه دکتر اعصاب داشته باشی سزارین ...

سلام 

شما میدونین چند روز قبل باید نامه دکتر ببرم بیمارستان برا سزارین؟