2777
2789
عنوان

۱۰ روز دیگه نوبت سزارین دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 5761 بازدید | 119 پست
اره والا منم همش استرس زایمان زودرس و کم شدن طول سرویکس ودارم

چی باعث میشه طول سرویسک  کم شه

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااا اصلا از این چیزا نمیگن.مگه قصابیه.همه وسایل جلو دست دکتر اماده هست.من خودم ماما هستم.همراه بین ...

من از زایمان طبیعی خیلی میترسم میشه بگی چکار میتونم بکنم ک نامه برا سزارین بدن؟😭😭😭😭😥😥😥

اره والا منم همش استرس زایمان زودرس و کم شدن طول سرویکس ودارم

ان‌شاالله به سلامتی زایمان کنی

من طول سرویکسم تو دوازده هفته ۳۳ بود تو سونو آنومالی نوزده هفته شده ۳۱ بده به نظرت؟؟؟

تو تکه ای از من نیستی تو تمام منی  
میترسم از شنیدن اینکه بگن تیغ رو بده چاقو بده ببر و بدوزو ۰۰۰۰ وای آخه من خیلی ترسوام

عزیزم انشاءالله به سلامتی خودت و جوجو برگردین خونتون ولی این چیزا رو نمیگن اصلا من خودم سزارینی بودم دکترم داشت غیبت یکی از فامیلاشون رو برای بقیه میکرد که افاده ایی و خیلی شانس داره و اصلا اسمی از قیچی و این چیزا نیاورد،قدم نی نیتم پربرکت

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
من پیش ندا حاجی ها وقت گرفتم اون کلا سزارین اختیاری انجام میده

هزینش چقدره  تهرانه؟

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

نمیشه تو گوشم چیزی بزارم؟ میشه همون موقع شکم رو فشار بدن و چیزی متوجه نشیم؟

تو گوشت که نمیزارن چیزی بزاری.معلومه که چیزی متوجه نمیشه بی حس میکنن بعدم حواستو پرت میکنن.مثلا میگن اسمشو چی میزاری چند سالته .اووووو مااتاق عمل انقدر حرف میزنیم دیگ طرف چیزی نمیفهمه.فقط حالت تهوع یا احساس تنگی نفس داشتی سریع به ماما که همراته بگو

شما تازه سزارین شدی؟

اره دوماه پیش.تازه واسه من اورزانسی شددکترخودمم نبودولی انقدخوش گذشت نه دردحس کردم ن چیزی.تازه راه رفتنم راحته.اصلانترس ینی اصلناااا.ففط شیاف یادت نره بعدشم نسکافه وچای باخرماخوردم من خوب بود

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀