2821
2789
عنوان

ضد آفتاب

229 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها

من دنبال ضدآفتابی میگردم که جنبه محافظتیش بالا باشه 

یعنی آرایشی نباشه

شما مارکی سراغ دارین که خوب باشه و موجب لک نشه؟ 

ممنون میشم

💕هر کس خدا ترس و پرهیزکار شود خدا راه بیرون شدن (از عهده گناهان و بلا و حوادث سخت عالم) را بر او می‌گشاید.او را از جایی که گمان نمی برد روزی می دهد، و کسی که بر خدا توکل کند، خدا برایش کافی است، [و] خدا فرمان و خواسته اش را [به هر کس که بخواهد] می رساند؛ یقیناً برای هر چیزی اندازه ای قرار داده است.💕

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سان سنس عالیه

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
نوع پوستتون چیه؟ ضدافتاب بی رنگ بایدبگیرین وهردوسه ساعت تمدیدکنین 

پوستم خشکه

💕هر کس خدا ترس و پرهیزکار شود خدا راه بیرون شدن (از عهده گناهان و بلا و حوادث سخت عالم) را بر او می‌گشاید.او را از جایی که گمان نمی برد روزی می دهد، و کسی که بر خدا توکل کند، خدا برایش کافی است، [و] خدا فرمان و خواسته اش را [به هر کس که بخواهد] می رساند؛ یقیناً برای هر چیزی اندازه ای قرار داده است.💕
من بی رنگ لافارر استفاده میکنم فوق العاده زود جذب و بدون رد سفیدیه خاصیت ضدلک هم داره من پوستم مختلط ...

ممنون💖

اینا رو شنیدم خوبن

مرسی گل

دکتر من گف بیودرما ولی پیداش نمیکنم

من تو واتساپ تو یه گروه هستم که ضدافتاب بیو درما واست ارسال می کنه من خودم ضدآفتاب لانسون گرفتم ازش 

ولی چندماه پیش دکتر پوست رفتم برام ضدافتاب پرودرما تجویز کرد 

خودت░باش.░یه░اصل░خیلی░بهتر░از░یک░نسخه░است.
ضد آفتاب سینیره فاقد چربی خیلی خوبه  من ضد آفتاب های مارک های مختلفی امتحان کردم، این به پوستم ...

پوستتون چربه؟

2823
2791
2779
2792