2777
2789
خوشبحالت

آخری از دماغم دراومد😣 نزدیک ۳ساله افسردگیو پانیک دارم😢

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤

برای زایمانو بعد زایمان کی میاد پیشت؟

از من میشنوی حتی اگرر  خوبه خوبم شدی حداققققلللل تا ۲۰ روزگی بچت دست تنها نمون. فیلم بیا آخ و اوخ کن زیادم پا نشو از جات. سردیجات به هیچوجه نخور حتی اگر نوزادت زردی داشت. حالا زایمان کن بیا تگم کن خبر بده🤗

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای زایمانو بعد زایمان کی میاد پیشت؟  از من میشنوی حتی اگرر  خوبه خوبم شدی حداقققق ...

مامانم میاد پیشم .با مادرشوهرمم تو یه ساختمونیم از این لحاظ مشکلی ندارم

خدایا مواظب دخترم باش 
برای زایمانو بعد زایمان کی میاد پیشت؟  از من میشنوی حتی اگرر  خوبه خوبم شدی حداقققق ...

انشالله اگه به سلامت از بیمارستان امدم تگت میکنم

خدایا مواظب دخترم باش 
اخه ی یعنی بخاطر زایمان افسردگی گرفتی

من خیلی روحیه شادو قوی داشتن اونم با همه مشکلاتی که بود. بعد روز سوم بعد زایمانم همه رفتن. صبحش من بودمو سه تابچه😐حتی شوهرم رفته بودسرکار

بعد داشتم نهارمیپختم یهو نوزاد زد زیرگریه و پسر اول و دخترم دعواشون شد منم عصبی دعواشون کردم. همون موقع داداشم اومد خونمون دیدنمون ولی چندروز قبلش باخانوادم دعوای شدیدی کرده بود یک لحظه این فکر دعوا و اوضاعه خونه منو تاجنون برد😢 دیگه تا الان ک ۳ سال شده

مامانم میاد پیشم .با مادرشوهرمم تو یه ساختمونیم از این لحاظ مشکلی ندارم

عالیه✌🌟

انشالله اگه به سلامت از بیمارستان امدم تگت میکنم

ان شاالله عزیزم.برات زایمان آسونی آرزو کردم😗

من خیلی روحیه شادو قوی داشتن اونم با همه مشکلاتی که بود. بعد روز سوم بعد زایمانم همه رفتن. صبحش من ب ...

انشالله که خدا بهت آرامش بده و روحیه ات دوباره شاد و قوی بشه ❤

خدایا مواظب دخترم باش