2777
2789
عنوان

دنیا از نگاه من

189 بازدید | 28 پست

زندگی برای هرکسی متفاوت و هرکسی مشکلات

خودشو داره بنظرم هیچوقت نمیشه کسی با خودتت

مقایسه کنی چون زندگی ادما مثل اثر انگشتاشون

متفاوته اما خواهرای من

خاهش میکنم اگه به هر دلیلی نباید بچه دار بشین

یه بچه کوچیکو تو این زندگی نیارین

همیشه اول این سوال از خودتون بپرسین

ایا شما خوشحالین که توی این دنیایین؟

اگه اره اون وقت بچه دار بشین

شرایط مالی شرایط روانی شرایط بدنی همه چی مهمه

خودم تصمیم گرفتم هرگز مادر نشم

البته این تصمیم منه من به کسی توصیه یا... نمیکنم

فقط یه توصیه میکنم اگه ناراحتین ریاضی کار کنید

فرمولای ریاضی بهتون نشون میده که چقد

این دنیا پووچ و بی معنیه

ما مردیم اینجام جهنمه....💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قشنگ بود موافقم همونطور که وقتی بخوای بچه به سرپرستی بگیری سلامت روان و وضعیت مالیت بررسی میشه بچه خود ادمم باید همینطور باشه

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

قشنگ بود موافقم همونطور که وقتی بخوای بچه به سرپرستی بگیری سلامت روان و وضعیت مالیت بررسی میشه بچه خ ...

من همسرم افکارمون مثل همه خداروشکر اما چرا مردم بچه میارن؟ وقتی شرایط ندارن؟ تو میدونی چرا؟

من همسرم افکارمون مثل همه خداروشکر اما چرا مردم بچه میارن؟ وقتی شرایط ندارن؟ تو میدونی چرا؟

من یه بچه اوردم دومی هم تو راه دارم شرایطشو داشتم دوست داشتم بیارم روانشناسی هم تک فرزندیو قبول نداره میگه حتی اگر فرزندی به سرپرستی میگیرید بهترین حالت اینه که دوتا بیارید. کلا انتخاب شخصیه دیگه ما نمیتونیم به بقیه بگیم بیار یا نیار. ولی من ببینم خانواده هایی که توان مالی ندارن برعکس سالی یه بچه میارن واقعا ناراحت میشم چون اینده اون بچه از الان معلومه چی میشه

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

من یه بچه اوردم دومی هم تو راه دارم شرایطشو داشتم دوست داشتم بیارم روانشناسی هم تک فرزندیو قبول ندار ...

منم شرایط مالی خیلی مهمه چون واقعا سخته

من کلا ۳۰تومن در ماه در امد داریم و پسرمم ۲۱ماهشه اونقدرام برامون سخت نمیگذره شهرستان زندگی میکنیم ب ...

خب تو ۲۱ سال پیش با الان مقایسه میکنی؟؟

راستش از زندگی بشدت بدم میاد اگر مطمئن باشم ک هیچوقت مادر هم نمیشم دیگه هیچ دلیلی واسه ادامه ندارم هیچی

ینی تنها ارزوم مادر شدنه و بقیه زندگی بنظرم هیچه

ارزوم اینه ب عشق واقعی برسم یه صلوات بفرس❤️.... کاربر hilmanاینجا ازم به اسم دعانویس پول دزدید با کارت بشرا خدا پرست صالحي هرکس خواست اسکرین کل پیاماشو درخواست بده میفرستم، خواهش میکنم گزارش بزنید تعلیق مشکی بشه