بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه اول یه مقداری روندش کندتره ولی سعی کن پیاده روی زیاد داشته باشی. اگه هم دردات شروع شد سریع نرو بیمارستان، دوش بگیر و بذار فاصله دردات کم بشه بعد برو چون اونجا استرس میگیری و استرس هم باعث مبشه دیر زایمان کنی
عزیرم منظورم این نبود که دردهای شدید ۵الی۶ساعت ادامه داره.... در کل تو فرایند زایمان چند ساعتی اون درد ادامه دار هست اما قابل تحمله... در کل بدن با بدن فرق داره و تحرک خودت و وزن بچه و استرس نداشتن و توکل بر خدا همه کمک کننده است.
دردها دریکساعت اخر زایمان هر ۵دقیقه میشه و در یکربع اخر دیگه درد نیس. زوره. زوره طبیعی که مثله دفع مدفوعه ولی خب صدبرابر بیشتر و قویتر و دیگه اونموقع آی آی تبدیل به نعره میشه. ولی زودیم تموم میشه. همچین بچه و جفت اومد انگار نه انگار ولی خب ادم تقلا میکنه خسته میشه حال حرف زدنم نداره و تو همون حالت بخیت میزنن🙂
تجربه ۳زایمان من😙🙄
گفتند که عاشقی و دیوانه ای! در باب خیال و خم ابروی که ای؟ گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم سید علی الحسینی الخامنه ای❤