2789
عنوان

بی بی چک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 99 پست
سلام دوستان من امروز موعد پریودم ببخشیدا ولی ازصبح حالت تهوع دارم وبالا آوردم وترشحاتم زیاده،بنظرتو ...

اقدام کردی؟

معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من مامان هستم قربونت برم.این دومیه.انشالله که هردومون مامان بشیم ❤❤🌹🌹🌹عصری برو تست بگیر که فردا ص ...

تورو خدا برام دعا کن خیلیه انتظار میکشم. خدا برات حفظش کنه دعا کن این ماه مامان شم خیلیییییه انتظار میکشم

بچه ها علایم اوایل بارداری چیه؟

عقب افتادن تاریخ پریودت.درد زیر شکم بدون خونریزی سفت شدن و حساس شدن سینه ها.سردرد و حالت تهوع

معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤
منم همینطور😂😍

ان‌شاءالله بی بی چک زدی تگم کن😍

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
تورو خدا برام دعا کن خیلیه انتظار میکشم. خدا برات حفظش کنه دعا کن این ماه مامان شم خیلیییییه انتظار ...

انشالله عزیزم.برات صلوات فرستادم.

من امروز موعدمه خبری هم از پری نیست😐همیشه چندروز قبلش دل درد کمر درد دارم.چه کنم😬

ان‌شاءالله بی بی چک زدی خبرم کن😍😍😍

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
بله اقدام داشتم کلومفین ولتروزول هم خوردم.

انشالله که مثبته بحق امام حسین

ان‌شاءالله بی بی چک زدی خبرم کن😍😍😍

توام زدی منو تگ کن.فضولیم‌گل کرده😝

مرسی عزیزم یعنی میشه انقد بابیبی منفی حال خودموهمسرم خراب میشه که حتی دوست ندارم تست بزنم

یک هفته بذار عقب بیفتی بعد بزن.من سه روزه عقب انداختم دیگه نمیتونم صبرکنم.فردا صبح میزنم.