2789
عنوان

بی بی چک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 99 پست
اره فردا یا پس فردا هم دوباره با بی بی چک امتحان کن چون بتا هر ۷۲ ساعت دوبرابر میشه و اگر باردار باش ...

مرسی از راهنماییت عزیزم❤️

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مرسی از راهنماییت عزیزم❤️

انشالله که بارداری عزیزم

برا منم دعا کن زود باردار بشم ۵ ساله منتظرم ولی این ماه بیخود و بی جهت خیلی امیدوارم😊

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
اره احتمالا مثبته شاید چون اوایل بارداری هست خطش پررنگ نشده چند روز دیگه باز بیبی چک بزن

وای خدا😍درد زیر دل خیلی کم طبیعیه؟

منم خونه مادرشوهرمم بخدا😂😂😂 فردا یا شاید چس فردا برگردم میخوام تست بزنم انشالله مثبت شه برا هردو ...

من توام یا تو منی😁😁😁

انشالله هرچی صلاحه همون بشه دوستم.🌹😍❤❤❤

معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤
انشالله که بارداری عزیزم برا منم دعا کن زود باردار بشم ۵ ساله منتظرم ولی این ماه بیخود و بی جهت خیل ...

انشاءالله شمام مادربشی عزیزدلم به حق امام زمان(عج)

من دو و نیم ساله جلوگیری داشتم این ماه ول کردم خیلی خوشحالم امیدوارم باشمممم

اها باشه عزیزم مرسی دعاکن باردار باشم

انشالله عزیزم.توام واسه من دعا کن.خبری از پری نیست.من هر ۲۸ رو ز پریود میشم.سه روزه عقب انداختم.

معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤
انشالله عزیزم.توام واسه من دعا کن.خبری از پری نیست.من هر ۲۸ رو ز پریود میشم.سه روزه عقب انداختم.

انشاءالله باردار باشی عزیزم 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🌺

خدا نکشتت😂😂😂 انشالله این ماه مامان بشیم😍😍😍

من مامان هستم قربونت برم.این دومیه.انشالله که هردومون مامان بشیم ❤❤🌹🌹🌹عصری برو تست بگیر که فردا صبح باهم تست بزنیم.😁

انشاءالله باردار باشی عزیزم  اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🌺

قربون معرفتت عزیزم❤❤🌹🌹😍😍😘😘😘😘