خانوما یه ده روژ بود زیر دلم درد میکرد سینم حساس شده بود به خیال اینکه حاملم خوشحال بودم الان دو روز از وقتم گذشته. بی بی زدم منفی بود😭. قرص یودی فولیک میخورم یه ۲۰روزه دوستم گفت از اون بود در هات کسی قرص یودی فولیک خورده؟ پس من همه چی کشک بود هیی
شاید لقاحت دیر باشه و بی بی چک دیرتر نشون بده اگه چند روز دیگه پری نیومد باز ب ب چک بزن
رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍❤نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامان❤ربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انشاله سری بعد بشی نگران نباش .من چی پس رفته بودم iui بار اولم بود تست بتا دادم مثبت شد خوشخال شدم ب خانواده ها خبر دادیم بعد دکتر گفت باز مشکوک هست دو روز دیگه تکرار کن بعد یهو افت کرد عدد بتا 😔😟
مشکل ندارم بابا سالمم یه دوباری این جوری شدم ولی منفی بود
همسرتم آزمایش داده؟مهم تر از تخمک اسپرمه
تخمک ضعیف باشه با آمپول و قرص درست میشه
اما اسپرم خیلی زمان میبره آخرشم باید طرف آی وی اف کنه
خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔