2789
عنوان

بی بی چک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 99 پست
ایشالا مثبتی

من یه دختر دارم ۴ سال و نیمشه.اگه مثبت باشه این دومیه.هرچی صلاحه همون بشه.انشالله توهم مثبت باشی ماه دیگه عزیزم.برات صلوات فرستادم

معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤
احتمال خیلی زیاد اره برا اطمینان فردا هم امتحان کن

واقعا؟ زیردلم یکم درد می‌کنه صبرکنم ده روز بگذره دوباره تست بگیرم یا فردا؟

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو ازمایش خون بده.مطمئن تره

معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤
ا حتما  به سلامتی بغلش کنی برا منم دعا کنین

سلامت باشی عزیزم خدا کنه باشم یه حس خیلی خوبی دارم،برام دعاکن عزیزم

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
اخه میدونی خیلی خیلی علاعم حاملگی داشتم چه کنم بی بی ه ممنفی شد کلا وا رفتم

بازم هیچ ربطی به قرص یدوفولیک نمیتونه داشته باشه خیلیا علائم کاذب دارن و پریود میشن زیاد به علائم اهمیت نده

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

بچه ها به من بگین سن بارداری چطوری حساب میکنند

من خونه مادرشوهرم.عصری میرم تست بگیرم که فردا صبح بزنم دیگه دارم میمیرم از فضولی😐

منم خونه مادرشوهرمم بخدا😂😂😂

فردا یا شاید چس فردا برگردم میخوام تست بزنم انشالله مثبت شه برا هردومون😍😘👼

اره فردا یا پس فردا هم دوباره با بی بی چک امتحان کن چون بتا هر ۷۲ ساعت دوبرابر میشه و اگر باردار باشی این سری پررنگ تر نشون میده

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
سلام بچه ها من پنج روزه عقب افتاده پریودیم،دیروز بی بی چک زدم دوتاخط افتاد،یکی پررنگ یکی دیگه متوسط ...

اره احتمالا مثبته شاید چون اوایل بارداری هست خطش پررنگ نشده چند روز دیگه باز بیبی چک بزن