2777
2789
عنوان

بی بی چک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 99 پست
مرسی عشقم😘😍

فدای تو 😍😍😘😘درخواست دوستی بده گمت نکنم

معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤
توام زدی منو تگ کن.فضولیم‌گل کرده😝

من مجردم 😂😂😂😂😂

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یک هفته بذار عقب بیفتی بعد بزن.من سه روزه عقب انداختم دیگه نمیتونم صبرکنم.فردا صبح میزنم.

انشالله ک باردار باشی عزیزم 

بیای خبربارداری تو بدی وامیدی برای ماباشی

انشالله دامن تک تک خانمایی که منتظرمادرشدن هستن به حق صاحب زمان سبزبشه .الهی امین الهی امین

من مجردم 😂😂😂😂😂

وای ببخشید😂😂😂😅😅😅

معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤
انشالله ک باردار باشی عزیزم  بیای خبربارداری تو بدی وامیدی برای ماباشی انشالله دامن تک تک خان ...

مرسی از دعای قشنگت عزیز دل.ممنونم.الهی آمین.

😂😂😂😂😂😂😂

شرفم پر پر شد🤣🤣🤣

اخه دختر مجرد چرا باید بیبی چک بزنه خااا😂😂😂😂😂😂😂😂دل درد گرفتم😂😂😂😂😂😂

بابا چمیدونستم مجرده 🤣🤣🤣فکر کردم اونم مثل ما عقب انداخته اخه گفت تگم کن بهم بگو منم گفتم توام تگم کن بهم بگو😐😐

بابا چمیدونستم مجرده 🤣🤣🤣فکر کردم اونم مثل ما عقب انداخته اخه گفت تگم کن بهم بگو منم گفتم توام تگم ...

خخخخ الهی🤭

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
عیب نداره فدا سرت اونم یه روزی مارو تگ میکنه انشالا😂😂😂😂😂

وای هنوز دارم میخندم🤣🤣

عیب نداره فدا سرت اونم یه روزی مارو تگ میکنه انشالا😂😂😂😂😂

انشالله بحق امام زمان بخت خوب نصیبش بشه 🙏🙏🙏