2777
2789
عنوان

بی بی چک😍😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 130 پست
من هفت تا بی بی چک مثبت با خط های خیلییی پررنگ داشتم و یک هفتش پریود نشدم بنظرتون باردارم یا نه

وایییی هف تا😂مبارکه مامانی

برامنم دعاکن مامان شم وقت اذانه😘

خدایافندوقمون حافظ باش و سالم مسافرمون ب دستمون برسون👸👶🤴Hanieh sadat

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو بیبی رو ببین

یه هاله داره فقط تو نور معلومه فک کنم جا ی خطه t

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
خدا کمکت کنه عزیزم ایشالله حامله ای توم واسم دعا کن پنجم.موعدمه

اخ موعدمون باهمه

کاش نشیم😍

البته برای من معمولا جلو مبندازم 

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
من هفت تا بی بی چک مثبت با خط های خیلییی پررنگ داشتم و یک هفتش پریود نشدم بنظرتون باردارم یا نه

برو ازمایش بده عکس بیبی بزار ببینم

چن وقت از موعدت میگذره

عزیزم بزار از موعدت بگذره بعد بی بی بزن انشاالله ک باردار باشی گلم راستی اون یکی بی بی اسم مارکش چ ...

مدیکور

انشالله ممنون

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
بنظرت چه‌ جوری بفهمم چن وقتشه هنوز آزمایش اینا نرفتم😁

مبارکت باشه عزیزم😍

مدیکور انشالله ممنون

برم ببینم از اینا میتونم پیدا کنم🤭

بلکه برای منم مثبت بشه🥴

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
اره آخه باروم نمیشه😂😂 فداتشم عزیزی  انشالله به حق فاطمه زهرا هر چه زودتر صاحب یه نی نی ناز ...

انشالا عشقم ممنون از دعات انشالا ب سلامتی نینیتو بغل کنه از طرفممممم ماچششششش کنی😍😘