2777
2789
عنوان

بی بی چک😍😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 130 پست
هرچی خدا بخواد نمیدونم والا از تنبلی تخمدانه میترسم

من خیلیارو دیدم داشتن و باردار شدن

شما تازع هم سن منی عجله نکن

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر                             یادگاری که در این گنبد دوار بماند❤️🎈                              - میشه واسم دعا کنی خانوم دکتر شم؟!🥺
من خیلیارو دیدم داشتن و باردار شدن شما تازع هم سن منی عجله نکن

بله عزیز ممنونتم هرچی صلاحه

آخه دل و کمرم خیلی درد میکرد گفدم امتحانی بزنم که اینجوری شد

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیز ممنونتم هرچی صلاحه آخه دل و کمرم خیلی درد میکرد گفدم امتحانی بزنم که اینجوری شد

هرچی خدا بخواد

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر                             یادگاری که در این گنبد دوار بماند❤️🎈                              - میشه واسم دعا کنی خانوم دکتر شم؟!🥺

مبارکه. 

اون ک نداره 1ساعت دیگ میندازه مارکش بدرد نمیخوره 

ماله منم 2تا انداخت 2تا ننداخت 3روز ب پریودم 

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
مبارکه.  اون ک نداره 1ساعت دیگ میندازه مارکش بدرد نمیخوره  ماله منم 2تا انداخت 2تا ننداخ ...

ینی میشه؟؟؟

دعام کن توروخدا😭😭😭😭

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
ینی میشه؟؟؟ دعام کن توروخدا😭😭😭😭

اره عزیزم مامان شدی مبارکه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
اره عزیزم مامان شدی مبارکه

میترسممم فک کنم کاذبه هاا😭😭😭

انشالله خدا دامنت سبز کنه  نی سالم بده بت

دعام کننن😭

میترسممم فک کنم کاذبه هاا😭😭😭

ن بابا کاذب چی. 

اگه داروخانه مجهز کنارت هست مدیکور 2021بخر  روش زدهnew

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ن بابا کاذب چی.  اگه داروخانه مجهز کنارت هست مدیکور 2021بخر  روش زدهnew

چشم ممنون

آره دومی واضحه که مثبته اولی حس میکنم هاله خیلی کمرنگ داره به امید خدا بارداری سه چهار روز دیگه آزما ...

وای خداکنهه😭کمردرد دارم شدید

مارک بهتری بخر ب خودکاریا اعتماد نکن  پس فردا دوباره بزن

چشم ممنون