دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون میبرد آخ که چه آرامشیییییی
اهان عرق کاسنی بَد هس؟ پس چرا خیلی ها میگن ک خوبه و جواب مبده؟ من میخاستم بگیرم الان شک افت ...
والا حقیقتا نمیدونم، من دیگه ادامه ندادم تازه گرفته بودم نصف فنجون از هر کدام میخوردم، فشار منو پایین اورد. به هر حال سیستم بدن هر کس فرق میکنه من خودشم دوبار آزمایش دادم و دکتر خواست بدونه چرا انزیم ها بالاست. یعنی تو عرض 15 روز دو ازمایش و سونوگرافی، دو روز سرم مشغول بود امروز باید دارومو بگیرم. ولی یه چیزی که حتمیه و میدونم خودسر هم عرق خوردن و... کارساز به نظرم نیست.
خیلی ممنون از راهنماییت فقط خوندم جایی ک خاکشیر رو بجوشونی ناشتا بخوری ؟!
آره گلم بجوشون یا همین طوری خالی فرقی نداره با عرق کاسنی و شاطره مخلوط کن یه استکان ناشتا بخور یه استکان شب موقع خواب
دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون میبرد آخ که چه آرامشیییییی
ولی دکتر گفت و خودم هم میدونستم کمیت و کیفیت غذا مهمه. یعنی من حقیقتا واسه خاطر بچه هام، غذاهامو اونطور که میخام نمیتونم درست کنم . یعنی بیشتر درست کردن غذا و کیفیت مهمه. من بخام اونطوری که خودم میخام درست کنم تو خونه نمیپسندن روغن کم و نمک کم و سرخ کردنی کمتر و ..