2777
2789

الان وقت شاتوته بخر هر روز یه کاسه بخور

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  
اهان  عرق کاسنی بَد هس؟ پس چرا خیلی ها میگن ک خوبه و جواب مبده؟ من میخاستم بگیرم الان شک افت ...

والا حقیقتا نمیدونم، من دیگه ادامه ندادم تازه گرفته بودم نصف فنجون از هر کدام میخوردم، فشار منو پایین اورد. به هر حال سیستم بدن هر کس فرق میکنه من خودشم دوبار آزمایش دادم  و دکتر خواست بدونه چرا انزیم ها بالاست. یعنی تو عرض 15 روز دو ازمایش و سونوگرافی، دو روز سرم مشغول بود امروز باید دارومو بگیرم. ولی یه چیزی که حتمیه و میدونم خودسر هم عرق خوردن و... کارساز به نظرم نیست. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در کل روغن کنجد استفاده کن نه از این بازاری ها برو از عطاری بگیر بعدش سرخ کردنی و گوشت قرمز حذف کن ه ...

خیلی ممنون از راهنماییت فقط خوندم جایی ک خاکشیر رو بجوشونی ناشتا بخوری ؟!

خیلی ممنون از راهنماییت فقط خوندم جایی ک خاکشیر رو بجوشونی ناشتا بخوری ؟!

آره گلم بجوشون یا همین طوری خالی فرقی نداره با عرق کاسنی و شاطره مخلوط کن یه استکان ناشتا بخور یه استکان شب موقع خواب

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  

ولی دکتر گفت و خودم هم میدونستم کمیت و کیفیت غذا مهمه. یعنی من حقیقتا واسه خاطر بچه هام، غذاهامو اونطور که میخام نمیتونم درست کنم . یعنی بیشتر درست کردن غذا و کیفیت مهمه. من بخام اونطوری که خودم میخام درست کنم تو خونه نمیپسندن روغن کم و نمک کم و سرخ کردنی کمتر و ..  

درمانش فقط لاغرشدن وصاف شدن شکم هست

کسی که بهشت رابرزمین نیافته است،آن را درآسمان نیزنخواهدیافت،خانه ی خدا نزدیک ماست وتنهااثاث آن،عشق است بسترعشق به خدا خدمت به مخلوقش هست.
اره باید همین کارو کرد همه همینو میگن

هیچ دارویی نداره فقط وزنت باید متعادل بشه

کسی که بهشت رابرزمین نیافته است،آن را درآسمان نیزنخواهدیافت،خانه ی خدا نزدیک ماست وتنهااثاث آن،عشق است بسترعشق به خدا خدمت به مخلوقش هست.

من یه دارویی از عطاری خریدم تو کرج فقط مثل اینکه مخصوص خودشون بود 

میخوای بفرستم شمارشو بری بگیری؟

برات ارسالم میکنن چون منم اینتر نتی خریدم خودم 2 بودم شوهرم 3 الان خوب شدیم الحمدالله😥