من و نامزدم دیشب باهم بحث کردیم و من گوشی رو روش قطع کردم اونم پیام داد که اصلا خوشم نیومد قطع کردی امروزم ولنتاین و تا ساعتای ۵ عصر اصلا هیچکدوممون تبریک بهم نگفتیم کلاحرف نزده بودیم بعد من ۲ بار زنگ زدم بهش جواب نداد پیامش دادم گفتم امروز ولنتاین بوداا بعد از دو ساعت پیام داد امروز کلا فراموش کردم گوشیو ببرم سرکار چون جواب ندادم بعد گفت ولنتاین واسه عاشقاست نه من و تو .
خیلی بهم برخورد خیلی خیلی، حتی اگر ناراحتم باشه نباید این حرفو میزد منم از حرص در جوابش نوشتم (درست وقتی عاشق یکی دیگه بودی و هستی ولنتاین برای من و تو نیست ) اونم هیچی جوابمو نداد
شب ساعتای ۱۰:۳۰ بود که زنگ زد . بهش با کنایه گفتم پس ولنتاین واسه ما نیستو واسه عاشقاست درسته؟ گفت توی پیام نوشتی جوابتو ندادم ازین حرفای مضخرف نزن اون دیگه برام مهم نیست منم گفتم ازین حرفت معلوم شد مهمه هنوز ،
دوباره با کنایه گفتم پس که عاشق دختر داییت بودی اره بغضم کرده بودم اونم نچی کردو از لجم گفت ارههه بودم گفتم هنوز پس دوسش داری گفت لای بس کن گفتم هنوز بهش فکر میکنی نه اونم گفت خوابم میاد خدا نگهدار
بنظرتون چون قرار باهاش ازدواج کنم ولی این حرفارو زدم بی ارزش شدم ؟؟ نباید میزدم؟؟؟