2777
2789
عنوان

نمیدونم طلاق بگیرم یانه خسته شدم

415 بازدید | 42 پست

اول از همه بگم شوهرمو خیلی دوسش دارم اما دوس داشتن تنها کافی نیست. شوهرم نه محبتی میکنه نه هیچی. همیشه طلبکاره ازم حتی اگ خودش مقصر باشه. هیچوقت پیشقدم نمیشه برا آشتی. واسه هرچیزی باید بهش التماس کنم مثلا بریم بیرون یا چیزی برام بخره.تو زندگیمون بقیه خیلی دخالت میکنن خسته شدم اگ شوهرمم پشتم بود ناراحت نبودم ولی نیست پشتمون نیست.خانوادش خیلی دخالت میکنن کلا میخان ما کنارشون باشیم هرچی هم باشوهرم حرف میزنم فایده نداره حتی خودم تنهام رفتم مشاوره. اما اون نمیاد مشاوره. مثلا باباش دوسه روز پیش خونمون بود گفت من میدونم و شما باید حتما دخترتو تا دوسالو نیمه شیر بدی. حالم داره بهم میخوره. حتی آمار حساب کتابای مارو دارن. نه فقط خانوادش حتی عموهاش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا ب دلت آرامش بده

اینجور زندگی کردن واقعا عذاب اوره

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

خدا کمکت کنه عزیز ما که نمیتونیم بگیم زندگی کن یاجدا شو چون ولقعا تو شرایط زندگی شما نیستیم فقط میتونیم دعات کنیم 

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍

شوهرم خیلی تحت تاثیر قرار میگیره مثلا اگ خانوادش حرفی چیزی بزنن فوری از خودش نشون میده. مثلا چندروز پیش رفت خونه پدر مادرمون شهرستان بعد شب آخری من رفتم خونه پدرم خوابیدم صب زود شوهرم پیام داد ک بیا خونه بابام. چون باباش اینا ازش خاستن. منم گفتم مامانم ناهار درست کرد بعد ناهار میام همینو کرد دعوا. ک وقتی رفتیم خونه باباش اینقد ضایعم کرد و باهام بدرفتاری کرد ک واقعا خورد شدم اونروز. هم خانوادش مقصرن هم خودش

اولش میخواستم نصیحتت کنم اما دیگه اون دوخط  اخر رو که خوندم جوش اوردم !!!!عموهاش دیگه چرا حساب کتاب زندگی شما رو میدونن عجب شوهر بی عرضه ای داری 

پدر شوهرت روش میشه راجع به شیر دادن بچه شما اظهار نظر کنه؟؟؟؟؟؟بعدم این حرفا به کنار شیر رو نوزده ماهگی قطع کن برای حفظسلامت دندونای بچت و استخوون های خودت 

بزرگترین دشمن هرکس خودشه