2777
2789
عنوان

کمکم کنید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 122 پست
سلام عزیزم شهوت بند بزن بعدشم اصلا حق نداری گریه و زاری کنی قوی باش یجوری رفتار کن ک تشنه ی تو باشه ...

خب مامانت چیکار کرد

دوستای گلم لطفا واسه خوشبختیم و خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین اگه فرستادین بگین منم بفرستم  ممنون🥺🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😞کاش منم انقد به فکر مامانم بود ، وقتی فهمید سم خوردم داشت سکته میکرد ولی بالاخره ی روز تحملت تموم ...

پ چرا مامان من اینطور نیست من خودکشی کردم خیلی حالم بد بود با سر افتادم تو دیوار یه تیم نگاه کرد هیچ دوباره ادامه داد به فیلم دیدنش چند ماه پیشهم خودمو نفرین کردم هنوز اثرش مونده باز اصلا براش مهم نبود

هیچی همچنان داره باهاش زندگی میکنه پدرم مادرمو جادو کرد و من متاسفانه باطلی بلد نیستم کاری کرد مامان ...

دیدی نمیشه کاری کرد

دوستای گلم لطفا واسه خوشبختیم و خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین اگه فرستادین بگین منم بفرستم  ممنون🥺🙏
دیدی نمیشه کاری کرد

ببین عزیز دلم این تویی ک تصمیم میگیری بمونی یا ن 

مادره من رفت مهریشو بخشید باورت نمیشه هر بار ک جو میگرتش میگه طلاق شوهرش بدو دنبال اون پرونده تو کمد میگردش تا بره طلاق بگیره بعد مامانم دوباره پشیمون میشه 

ولی از من به تو نیست شوهرت این بار اولش نیست بار اخرشم نمیشه اگر قصد داری باهاش باشی دیگه باید تحمل کنی میدونم سخته ولی هیچکس به اندازه ی تو مهم نیست همون بچه هاتم یه روزی حالا سره یه دختر یا پسر ولت میکنن خودت میمونی ...

اگر طلاق ک مهریه میگیری الکی میگی با همیم همین زندگیتو میکنی حداقل هر لحظه حرص نمی خوری

وودوی شهوت بند بزن یا همون طلسم رو بزن ک جز تو به کسی میل نداشته باشه

تو خونه واسه خودت هم اجازه نمیده؟

خب باید بریم زیر دست یکی یاد بگیرم اونو نمیذاره

ببین عزیز دلم این تویی ک تصمیم میگیری بمونی یا ن  مادره من رفت مهریشو بخشید باورت نمیشه هر بار ...

از کجا گیر بیارم طلسم کنم باید یکی باشه یا نه 

من هستم کمکت میکنم در حد توانم

واقعا تورو خدا راس میگی ولی خب پول میخواد

من هستم کمکت میکنم در حد توانم

راستی تو که گفتی ۲۱ سالمه چجوری کمکم میکنی

من تو زمینه جادو ی سفید کار میکنم مشکل خیلی رو حل کردم توام حل میشی

خب چجوری پول میگیری