2777
2789
عنوان

کمکم کنید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 122 پست
من تو زمینه جادو ی سفید کار میکنم مشکل خیلی رو حل کردم توام حل میشی

کجا رفتی پس گلم

دوستای گلم لطفا واسه خوشبختیم و خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین اگه فرستادین بگین منم بفرستم  ممنون🥺🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درخواست بده تا شمارمو بدم

تل وات اینا ندارم عزیزم 

دوستای گلم لطفا واسه خوشبختیم و خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین اگه فرستادین بگین منم بفرستم  ممنون🥺🙏
آخه میترسم چیزیش بشه😭😭

😔برات صلوات میفرستم آجی

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
پ چرا مامان من اینطور نیست من خودکشی کردم خیلی حالم بد بود با سر افتادم تو دیوار یه تیم نگاه کرد هیچ ...

مامان من داغ داداشمو دیده ، الان دلش به ما خوشه

البته من الان ازدواج کردم بیشتر دلش برام میسوزه

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
😔برات صلوات میفرستم آجی

ممنون خواهری کاش حداقل یه خواهر داشتم دردامو بهش بگم اونم ندارم دوتا داداش دارم از خودمم کوچیکترن

ممنون خواهری کاش حداقل یه خواهر داشتم دردامو بهش بگم اونم ندارم دوتا داداش دارم از خودمم کوچیکترن

بمیرم برات 😔😓😞منم فقط اینجا رو دارم ، خواهرمو ک نمی‌دونم متوجه شدی یا نه ، اصلا نمیتونم باهاش درد و دل کنم چون بعدا بر علیهم استفاده می‌کنه 

داداشمم ک پنج ساله فوت کرده😞 من بعد از اون شدم ی آدم افسرده

مامان من داغ داداشمو دیده ، الان دلش به ما خوشه البته من الان ازدواج کردم بیشتر دلش برام میسوزه

خدا بیامرزه عزیزم😥همین که مامانت پشتته خودش خیلیه

بمیرم برات 😔😓😞منم فقط اینجا رو دارم ، خواهرمو ک نمی‌دونم متوجه شدی یا نه ، اصلا نمیتونم باهاش درد ...

یه کم تاپیکاتو خوندم خواهرم داشته باشی بازم اینجوری 

پس چیکار کنم😐✋🏻

تو در خواست دوستی نمیشه پیام داد

تو در خواست دوستی نمیشه پیام داد

نمیذاره وات نصب کنم