2777
2789
عنوان

کمکم کنید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 122 پست
خدا بیامرزه عزیزم😥همین که مامانت پشتته خودش خیلیه

مرسی آجی ، خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه🙏🖤🥀

آره ، مامانم همیشه بیشتر از بابام پشتم بوده 

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
مرسی آجی ، خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه🙏🖤🥀 آره ، مامانم همیشه بیشتر از بابام پشتم بوده 

مرسی گلم خدا مامانتو واست حفظ کنه 

دوستای گلم لطفا واسه خوشبختیم و خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین اگه فرستادین بگین منم بفرستم  ممنون🥺🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه کم تاپیکاتو خوندم خواهرم داشته باشی بازم اینجوری 

آره ، از ی لحاظایی خوبه ، اما درکل ازش کینه دارم نمیتونم باهاش خوب بمونم گاهی از کوره در میرم بهش غیظ میکنم

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
مرسی گلم خدا مامانتو واست حفظ کنه 

ممنونم آجی جونم همچنین مامان خودت💕🌺

آره ، از ی لحاظایی خوبه ، اما درکل ازش کینه دارم نمیتونم باهاش خوب بمونم گاهی از کوره در میرم بهش غی ...

چی بگم والله انشالله مشکلت حل بشه😔

دوستای گلم لطفا واسه خوشبختیم و خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین اگه فرستادین بگین منم بفرستم  ممنون🥺🙏
چی بگم والله انشالله مشکلت حل بشه😔

مرسی گلم🌺💕 سرت بالا تاجت نیوفتع🌺💕 درست میشه همه چی

ممنونم آجی جونم همچنین مامان خودت💕🌺

مرسی قشنگم❤

مرسی قشنگم❤

خواهش می کنم مهلبونم 😘😘😘❤️❤️❤️❤️من برم خونه رو جارو بزنم الاناست ک شوهرم بیاد

فعلا💖💕💖💕

بخدا دیگه دارم میمیرم پسرم نشسته کنارم نه میتونم گریه درست حسابی کنم نه آروم بمونم

مطمئنی با یکی چت میکنه

خواهش میکنم برای اینکه من خونمو ببرم شهر خودمون ی صلوات برام بفرستین ترخدا خیلی غریبو تنهام دعام کنید😘
خواهش می کنم مهلبونم 😘😘😘❤️❤️❤️❤️من برم خونه رو جارو بزنم الاناست ک شوهرم بیاد فعلا💖💕💖💕

برو گلم مواظب خودت باش بای

مطمئنی با یکی چت میکنه

مطمئنم الانم زنگ میزنم جواب نمیده

[QUOTE=195313279]مطمئنم الانم زنگ میزنم جواب نمیده[/QUO

واقعا اینقدر مطمئنی با دختر چت میکنه و اینا ....

نفهمیدی عشق و جان منی .. جان ک چه گویم جهان منی .....نفهمیدی در دلم چ گذشت تو قرار دل بی قرار منی .....❤