2777
2789
عنوان

کمکم کنید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 122 پست
کمکم کن ببین فقط تو نیستی درد داری 

آروم باش عزیزم ، درست میشه 

قوی باش🌺

خب چرا مدرک ازش گیر نمیاری شکایت کنی؟

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
والله کمک خواستم من هر کس یه چیزی بگه اگه دورغ بگن یه کم آروم شم همه رفتن😥😥😔

عزیزم مردا فقط باید با سیاست بهشون محبت کنی 

مثلا کارایی که دوس داره رو انجام بده 

چیزایی که دوس داره رو براش بخر 

غذایی که دوس داره رو بپز 

لباسی که دوس داره رو بپوش 

حرفی که دوس داره رو بزن 

کارایی که ازش بیزاره رو انجام نده 

محبت کن اما محبتت جوری نباشه که فکرکنه بدون اون تو میمیری غیرمستقیم بهش محبت کن 

ولی الان که فهمیدی و بهش فهموندی که داره خیانت میکنه فعلا پسرتو واسطه قرار بده که شما رو به هم نزدیک کنه 

بعد بهش محبت کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😞😔بمیرم برات ، کاش کاری از  دستم برمیومد ... با خانواده ها در میون بزار یکی ک ازش حساب ببره&n ...

خدا نکنه 😭از هیچ کس حساب نمیبره میگه فقط از خدا میترسم نمیدونم چیکار کنم تو کسیو داری که حمایتت میکنن منم دارم ولی میدونم هیچ کس حمایتم نمیکنه

دوستای گلم لطفا واسه خوشبختیم و خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین اگه فرستادین بگین منم بفرستم  ممنون🥺🙏
عزیزم مردا فقط باید با سیاست بهشون محبت کنی  مثلا کارایی که دوس داره رو انجام بده  چیزای ...

همشو انجام دادم فقط وقتی که اعصبانیم کنه کنترلمو از دست میدم

دوستای گلم لطفا واسه خوشبختیم و خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین اگه فرستادین بگین منم بفرستم  ممنون🥺🙏
خدا نکنه 😭از هیچ کس حساب نمیبره میگه فقط از خدا میترسم نمیدونم چیکار کنم تو کسیو داری که حمایتت میک ...

منم ممکنه بابام حمایتم نکنه چون خودش مرد سالاره و ۳۰ ساله داره مامانمو میچزونه

برو خونه مامانت اون می‌تونه آرومت کنه ، اگه مامانت یا بابات باهاش حرف بزنن صد در صد خجالت می‌کشه از خودش

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
منم ممکنه بابام حمایتم نکنه چون خودش مرد سالاره و ۳۰ ساله داره مامانمو میچزونه برو خونه مامانت اون ...

خب به خاطر مامانم نمیتونم دیگه صدام و در بیارم اعصابش داغون میشه 

دومی رو نمیتونم تگ کنم😅 مطمئنی الان تو سایته و لغو کاربری نشده؟

دقیق نمیدونم باشه ولش کن مرسی 

خب به خاطر مامانم نمیتونم دیگه صدام و در بیارم اعصابش داغون میشه 

😞کاش منم انقد به فکر مامانم بود ، وقتی فهمید سم خوردم داشت سکته میکرد

ولی بالاخره ی روز تحملت تموم میشه آجی ، جلوشو نگیری بدتر میشه ، با مامانت در میون بزار

همشو انجام دادم فقط وقتی که اعصبانیم کنه کنترلمو از دست میدم

خب خودتم زیاد درگیر شوهرت نکن که اینقدر عصبانی بشی که کنترلتو از دست بدی 

یکمم به فکر خودت باش خودتو سرگرم یه کاری کن(مثلا کاری که توش مهارت داری..خیاطی،بافتنی،کیک پزی و...) همزمان حواستم به شوهرت باشه 

ولی همه فکرتو درگیر شوهرت نکن چون زود پیر میشی و از پا در میای و از زندگیت لذت نمیبری 

اول باید آرامش داشته باشی تا بتونی موفق بشی

😞کاش منم انقد به فکر مامانم بود ، وقتی فهمید سم خوردم داشت سکته میکرد ولی بالاخره ی روز تحملت تموم ...

آخه میترسم چیزیش بشه😭😭

سلام عزیزم شهوت بند بزن بعدشم اصلا حق نداری گریه و زاری کنی قوی باش یجوری رفتار کن ک تشنه ی تو باشه ادب بشه یعنی چی اصلا حق نداره وقتی متعهد شده برا با یه کسه دیگه واقعا از این آقایون حالم بهم میخوره پدره خره منم همین بود 

خب خودتم زیاد درگیر شوهرت نکن که اینقدر عصبانی بشی که کنترلتو از دست بدی  یکمم به فکر خودت باش ...

اگه بذاره همه چی از دستم بر میاد  مثلا خیاطی آرایشگری نمیذاره برم یاد بگیرم کیک پزی هم که خودشون شیرینی فروشی دارن